Remote Control

ika

Supreme Member
20 September 2010
6,380
Αθήνα
Αν κάποιος έχει και δεν χρειάζεται το τηλεχειριστήριο από την φορητή τηλεορασούλα TURBO-X Portable TV-9000, ας στείλει ΡΜ.

up για τηλεχειριστήριο και βάση.

Attachments

• accessories1.jpg
    accessories1.jpg
    28.5 KB · Views: 25
  • main1.jpg
    main1.jpg
    66.5 KB · Views: 25
Ρε συ 3μιση χρονια εδω μεσα περιμενεις να το βρεις ?

Ψαξε για κανα συμβατο ή ρωτα στο Πλαισιο τι συχνοτητα εχει για να μπορεσεις να το ματσαρεις.

Ρε συ 3μιση χρονια εδω μεσα περιμενεις να το βρεις ?

Ψαξε για κανα συμβατο ή ρωτα στο Πλαισιο τι συχνοτητα εχει για να μπορεσεις να το ματσαρεις.
Το 'χω κάνει ήδη αλλά τζίφος.
Θα φέρανε καμιά παρίδα, ξεπούλησαν και τέρμα.
Έτσι κι αλλοιώς η επαναφορτιζόμενη μπαταρία έχει όσο η αγορά της οθόνης.
Είπα μήπως και έχει κανείς πόδι και RC από καμιά χαλασμένη, πριν την πάω για ανακύκλωση

Δοκίμασα με τέτοια, αλλά δεν είχαν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο.
Ούτε έχω το αρχικό να το αντιγράψω.
Η τηλεορασίτσα κινεζιά είναι, δεν βγαίνει άκρη μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου....

Last edited:
  • Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Στην Αργυρουπολη υπαρχει ο BESKAS. Με τα σχετικα προγραμματα που εχει , μπορει και φτιαχνει νεα κοντρολ.
Αν δεν υπαρχει το παληο για να το αντιγραψει , ισως το κανει με την παρουσια της τηλεορασης (το εχω κανει με αποκωδικοποιητη παληο...).
Μικρη ειναι , παρε την μαζι και προσπαθησε.
Καλο ειναι να μιλησεις και μαζι τους ομως για περισσοτερα .....2109927695...( Ανεξαρτησιας 21 .. σχετικα κοντα σε μετρο σταθμος Αλιμος )

Από τον Μπέσκα πήρα τα προγραμματιζόμενα RC, δυστυχώς δεν βρέθηκε κάτι λειτουργικό.

Αγαπητέ @ika ,
Σχετικά με την TURBO-X Portable TV-9000.
Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμη, ευχαρίστως να σου χαρίσω την βάση το τηλεχειριστήριο και την ίδια την συσκευή.
Αρκεί να επικοινωνήσεις μαζί μου και να τα παραλάβεις από Βάρκιζα...

Ευχαριστώ πολύ για την ευγενική χειρονομία σου Siller.
Σου έστειλα ΡΜ να συνεννοηθούμε.