Resident Evil 5 !!!

Αν και το παίζω στο 360 και δεν γνωρίζω την PS3 έκδοση του, εντάξει δεν είναι και τόσο τρομερό...
Γούστα είναι αυτά.Εμένα δε μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια με ζόμπι φαντάσματα και γενικώς τα "πεθαμενατζίδικα" "silent hill" κ.α

Τον πυροβολείς ή στην πλάτη ή στο στήθος ανάλογα με το που έχει βγάλει τη φουσκάλα του. Προσπαθείς να πηγαίνεις από πίσω του για να τον πιάσεις και μετά πατάς τα κουμπιά που σου βγάζει. Είναι αρκετά δύσκολο αλλά το φινάλε σε αποζημιώνει. Κορυφαίο παιχνίδι, γενικά. Συνδυάζει στοιχεία από resident evil και tomb raider. Απλά τέλειο αλλά δύσκολο ακόμα και στο εύκολο επίπεδο.
Τα καταφερα και τον έβγαλα!
Μονο με όπλα, γιατι καθε φορα που πλησιαζα απο πισω του με το μαχαιρι να τον καρφωσω, μετα απο το cutshene εβγαζε εκεινο το τεράστιο σουβλι απο το χερι του και με σκοτωνε, ή εμένα ή την κοπέλα....

To New Game + που έχει σαν επιλογη έχει τίποτα διαφορετικό ???:grandpa:

Τα καταφερα και τον έβγαλα!
Μονο με όπλα, γιατι καθε φορα που πλησιαζα απο πισω του με το μαχαιρι να τον καρφωσω, μετα απο το cutshene εβγαζε εκεινο το τεράστιο σουβλι απο το χερι του και με σκοτωνε, ή εμένα ή την κοπέλα....

To New Game + που έχει σαν επιλογη έχει τίποτα διαφορετικό ???:grandpa:
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί ίσα ίσα το τελείωσα πάνω που έπρεπε να το γυρισώ (νοικιασμένο γαρ). Πάντως στη τελευταία πίστα χρειάζεσαι όπλα με ακρίβεια και όχι με μπράτσο. Αν στοχεύεις σωστά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Προσωπικά τον έβγαλα με το sniper rifle.

Παίδες περίμενα καιρό να ασχοληθώ… το παίγνιο τα σπάει. 8+/10 εύκολα από εμένα για PC και χάνει μόνο λίγο από πλευράς χειρισμού που ξενίζει τους PCαδες.
Κορυφαία γραφικά πραγματικά και είχα την χαρά να το παίξω full και 8χΑΑ, η κοπελιά πραγματικά δεν είναι (μόνο) διακοσμητική.

Μου πείρε και εμένα 2-3 ώρες ο big boss… και αυτό γιατί δεν είχα αρκετές σφαίρες… πάλι καλά που είχα καβατζάρει κάτι ντουζίνες acid / explosive rounds.

Προτείνετε ανεπιφύλακτα ως παίγνιο κρύου Σαββατοκύριακου (τα κεφάλια μέσα), καθώς όντος θέλει δυο μέρες (χαλαρού gaming) για να τερματίσεις στο medium.