Ρεύμα από την Αυστρία

Constantinos Milonas

AVClub Addicted Member
20 August 2006
1,782
Σήμερα με πείρα ν τηλέφωνο από μια εταιρεία, που έλεγε πως η ΔΕΗ μπορεί τώρα και παίρνει ρεύμα από την Αυστρία με μειωμένα τιμολόγια.
Η διαδικασία είναι απλή και απλά περνάει κάποιος που δίνεις τα στοιχεία σου και ξεκινάει να σου μετράνε το ρολόι. Με μια έκπτωση στο ρεύμα 15%.
Έχει ακούσει κάτι κάποιος η τον έχουν πάρει τηλέφωνο ?

είναι η ΔΕΗ της Αυστρίας
έχει μπει από πέρσι στην αγορά και έχει κλείσει μια σειρά συμφωνίες με super market. τώρα μπαίνει και στην retail αγορά εκμεταλλευόμενη τις regulated ταρίφες της ΔΕΗ

ενδιαφέρον! θα τους καλέσω να ρωτήσω πώς γινεται η δουλειά γιατι έλεος με το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της ΔΕΗ !

Αραγες θα έχει νυχτερινό πιο φτηνό ρεύμα ?

γενικά είναι πιο φτηνή από την ΔΕΗ....10-15%
βασικά δεν ξέρω πως λειτουργούν τα συμβόλαια της Verbund
καλό είναι να κλείνετε fixed τιμές για το χρονικό διάστημα του συμβολαιου σας

τους πήρα τηλεφωνο.
λένε συμφέρει αν καταναλώνουμε πάνω απο 2000kWh τον μήνα, φαίνεται στο λογαριασμό μας, αλλά εγω γιατί δεν το βλέπω?

το άκουσα και εγω
κάποιος μας το πρότεινε γιά το γραφείο.

και πως γίνεται; έρχεται κι άλλος λογαριασμός ή απλά έρχεται μειωμένος ο λογ/σμός της ΔΕΗ;

α ρε γλέντια, σκέφτομαι τίποτα περίεργες διακοπές και να παίρνουμε την ΔΕΗ και να λέει "δεν φταίω εγώ αλλά η verbund".... :flipout:
και καλά να χεις αποσυγχρονσιμούς στην τηλεφωνική γραμμή. Αλλά στο ρεύμα δεν λέει με τίποτα.

Re: Απάντηση: Ρεύμα από την Αυστρία

και πως γίνεται; έρχεται κι άλλος λογαριασμός ή απλά έρχεται μειωμένος ο λογ/σμός της ΔΕΗ;

α ρε γλέντια, σκέφτομαι τίποτα περίεργες διακοπές και να παίρνουμε την ΔΕΗ και να λέει "δεν φταίω εγώ αλλά η verbund".... :flipout:
και καλά να χεις αποσυγχρονσιμούς στην τηλεφωνική γραμμή. Αλλά στο ρεύμα δεν λέει με τίποτα.

Εάν κάνεις συμβόλαιο με αυτούς, που κάτι τέτοιο δεν υπάρχει από ότι ρώτησα. Δηλαδή δεν σε "ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ". Πληρώνεις κάθε μήνα το λογαριασμό σε αυτούς και στην ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ.

Re: Απάντηση: Ρεύμα από την Αυστρία

ξέχασες κάτι algonet και telepassport?

Φάνηκε η δουλειά από την στιγμή που η ΔΕΗ άρχισε να στέλνει τον λογαριασμό σε δύο σελίδες , μία για τα πάγια και μία για την κατανάλωση .