RIP Total Media Theater....

Δυστυχώς, απ´ότι φαίνεται, κάτσαμε πάνω στο παγωτό...
Τα λεφτά μας τα πήρανε όμως... Ανελλιπώς από την v.3 και μετά. Κατά τα άλλα φταίνε οι πειρατές. :angry:

Απαράδεκτοι... Και χωρίς αιτιολογία... Φημολογείται πως έχασαν την δικη με την Dolby που τους είχε κάνει αγωγή για δικαιώματα.

Απάντηση: Re: RIP Total Media Theater....

Δεν σου τα πηραν, εσυ τα εδωσες :p

Ναί, για να είμαι νόμιμος και με support.
Μάλλον όμως, απ´οτι φαίνεται, αυτοί ήταν οι πειρατές, και μόλις άρχισαν οι μηνύσεις την κάνανε με ελαφρά...

Απαράδεκτο μεν, πάλι καλα που υπήρχε δε (και μεταξύ μας, 150 ευρώ περίπου για τόσα χρόνια playback δεν ηταν και άσχημα)

Επειδή όσο ήταν εν ζωή απάντηση δεν πήρα και η δικαίωση έρχεται συνήθως μετά θάνατον. Υποστηρίζει μετακίνηση του κάδρου πάνω κάτω ???

Και εγώ έτσι νομίζω. Έπρεπε μετά από τόσες εκδόσεις να το έκανε για να μασκάρεις στο 2.35:1 και να μην αναγκάζεσαι να παίζεις με το lens shift του προβολέα. Έχω την εντύπωση ότι οι εκδόσεις μετά την 5 ήταν χειρότερες (πολύ πιο βαριές) και τα προσόντα του άρχισαν σιγά σιγά να σβήνουν. Ο madshi έχει εξελίξει πολύ το madvr και είναι free. Είχαν τον dts-ma decoder και μπορούσαν να περάσουν pcm και να βολεύονται χρήστες που είχαν παλαιότερης γενιάς ενισχυτές. Όμως βάζοντας το dtsdecoder.dll (το έπαιρνες και από την trial έκδοση) στον lav audio είχες και εκεί αποδικωποίηση dts-ma. Αν τους έκανε ιστορία η dolby πάει και αυτό το προσόν και έχει μείνει το dtsdecoder.dll :afro:. Μένει μόνο το 3d αλλά και πάλι πολύς κόσμος προτιμάει τα sbs από τα iso και την ευκολία άλλων players (mpc - hc, xbmc κλπ).