ROCKY MOUNTAIN AUDIO FEST.

http://www.stereomojo.com/Nightinga...ifier/NightingaleADM32IntegratedAmplifier.htm

για μένα αρκετά γνωστό αυτό
Nightingale-ADM32HEADER.jpg

MMMMM
πάνω που πήραμε σπέσιαλ λάμπες και έστρωναν .. πρώτα χάλασε το ποτ και μετά έπεσε σε κώμα .....

αλλά κατά τα αλλά σκοτώνει άλογο !! τρομερή δυνατότητα οδήγησης και ρωμαλέος ήχος ... αλλά ...

τα νευρά μου ποιος κάθεται να τον ανοίξει τώρα !

Last edited:
Να και ενα Fullrange μεγαφωνακι απο τη Σεας. Μαζι με τα μαγνησια, τα τιτανια, τη διαστημικη τεχνολογια κλπ, τωρα και μονοδρομα.

Attachments

• 0111.jpg
    0111.jpg
    29.7 KB · Views: 13
DSC_0076.jpg

Αυτή η εταιρεία ηχείων-AV 123-τελικά είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Φαίνονται εξαιρετικά ηχεία,για το χαμηλό κόστος τους...

Ειμαι περιεργος να δω ποιος αντιπροσωπος δικος μας θα προλαβει να τα φερει.

Να και ενα Fullrange μεγαφωνακι απο τη Σεας. Μαζι με τα μαγνησια, τα τιτανια, τη διαστημικη τεχνολογια κλπ, τωρα και μονοδρομα.

Είναι ακριβούτσικα τα άτιμα – τουλάχιστον για πειραματισμό. Δεν ξέρω εάν τα έχει δοκιμάσει κανείς σε ιδιοκατασκευή στην Ελλάδα… αν ναι είμαι όλος αυτιά ;-)

Έχουν βγει από την αρχή του χρόνου εάν δεν κάνω λάθος… και ορισμένοι τα έχουν ακούσει. Οι περισσότεροι είναι διστακτικοί λόγο κεφαλαίου…

Είναι ακριβούτσικα τα άτιμα – τουλάχιστον για πειραματισμό. Δεν ξέρω εάν τα έχει δοκιμάσει κανείς σε ιδιοκατασκευή στην Ελλάδα… αν ναι είμαι όλος αυτιά ;-)

Και γω ειμαι περιεργος να δω πως παιζουν. Αν και στην κατηγορια τη συγκεκριμενη παιζουν μπαλλα γεροι παιχταραδες (Φοστεξ) , αλλα και ελπιδοφοροι (ΑΝ)....