Rois Status 8.3 ή Geometric Harmony Centi?

DSKAR

New member
23 October 2013
25
τελικα κατελιξα σε δυο ηχεια που ακουσα και θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να επιλεξω ενα απο τα δυο.μου αρεσαν και τα δυο το ενα ειναι το rois status 8.3 και τo αλλο geometric harmony centi.

Re: rois status 8.3 geometric harmony centi

ενισχυτης tsakiridis aeolos plus me kt120 λυχνιες και πηγη pioneer pd-30-k

Απάντηση: rois status 8.3 geometric harmony centi

Πως κατάληξες σε αυτά τα δύο?
Έκανες ακροάσεις με τον ενισχυτή σου ή απλά απο τα spec τους, την εμφάνιση και τα όσα γράφονται στο δίκτυο?

Επίσης πες μας δυο λόγια για το χώρο σου.

Το νημα μεταφερθηκε στη σωστη κατηγορια (Hi Fi Ηχεια)

ο χωρος ειναι γυρω στα 25-30τμ και εκει που θα μπουν τα ηχεια πρεπει να εχω μπροστα το bass reflex γιατι απο πισω εχει μια ξυλινη κοντη συνθεση 50cm.τα rois status 8.3 τα ακουσα με τελικο της ροιστερ και τo geometric harmony centi με λαμπατο τελικο artemis tsakiridis.

Απάντηση: rois status 8.3 geometric harmony centi

Πολύ ωραία, έκανες αυτά που έπρεπε.

Δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς. Προσπάθησε να ακούσεις και τα rois με τον ενισχυτή σου πάντως, ίσως να ακουστούν διαφορετικά και να είναι πιο εύκολη η απόφαση.

Καλή επιλογή εύχομαι και καλοτάξιδα.

Αν και δεν ξ'ερω πως είναι ο χώρος σου εγώ θα διάλεγα τα Geometric Harmony. Δεν ξέρω ποιες είναι οι τιμές τους, αλλά το centi έχει άλλο επίπεδο κατασκευής και μονάδες εξαιρετικές! Δες μόνο ring radiator tweeter!!! Έχω ακούσει το cyclops και το tower.
Πολύ σοβαρές κατασκευές με πολύ σοβαρό ήχο. Με ΚΤ 120 στην ενίσχυση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τα status είναι πιο consumer αν και είναι και αυτά εξαιρετικά.