Roister Status 8.2 - Καλώδια

paka

New member
18 November 2009
9
Nea Peramos-Kavala
Καταρχήν να σας ενημέρώσω ότι πήρα τα παραπάνω ηχεία + το αντίστοιχο κεντρικό 499 + 259 από τα Media Markt Θεσσαλονίκης και σε 20 άτοκες δόσεις. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά, αν και ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι ειναι πολύ ακριβότερα. Επίσης όπως τα άκουσα (με τον δικάναλο τους) μου άρεσε πολύ ο ήχος τους σε όλο το φάσμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι καλώδια να πάρω (ποιότητα-τιμή) προκείμένου να χρησιμοποιήσω την διπλοενίσχυση του pioneer 919 (μιας και ενδιαφέρομαι για 5.1 και όχι για 7.1).

Ευχαριστώ,καλές γιορτές να έχετε και χαρούμενα αυτάκια κ ματάκια....!!

Καταρχήν να σας ενημέρώσω ότι πήρα τα παραπάνω ηχεία + το αντίστοιχο κεντρικό 499 + 259 από τα Media Markt Θεσσαλονίκης και σε 20 άτοκες δόσεις. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά, αν και ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι ειναι πολύ ακριβότερα. Επίσης όπως τα άκουσα (με τον δικάναλο τους) μου άρεσε πολύ ο ήχος τους σε όλο το φάσμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι καλώδια να πάρω (ποιότητα-τιμή) προκείμένου να χρησιμοποιήσω την διπλοενίσχυση του pioneer 919 (μιας και ενδιαφέρομαι για 5.1 και όχι για 7.1).

Καλορίζικα και καλοάκουστα...
Στο θέμα καλωδίων, έχουμε μιλήσει πάμπολες φορές εδω, ότι δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα και κυρίως να μην ξεφευγουμε οικονομικά, ιδιαίτερα όταν μιλάμε γιά μηχανήματα με ανθρώπινες τιμές.
Ακόμη πιό δύσκολο το να πάρεις μιά συγκεκριμένη απάντηση, κάνει το γεγονός ότι και να έχει ακούσει κάποιος διαφορές σε καλώδια, δεν σημαίνει ότι θα τις καούσεις και εσυ.
Μην ρωτήσεις κάποιους που έχουν ξοδέωει μιά περιουσία σε καλώδια, γιά το εαν ακούν διαφορές γιατί σίγουρα θα σου πουν ότι έχουν ακούσει!!!
Καταλήγοντας φίλε μου, δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιά αγορά...υπάρχουν πολλε´ς επιλογές και είναι καθαρά θέμα γούστου ,διάθεσης και τσέπης.

Last edited:

Καλες γιορτες και σε σενα! Γραφονται πολυ καλα λογια για τα συγκεκριμενα ηχεια και η τιμη τους εδω στην Αθηνα κυμαινεται στα 700 ευρω!
Από πιο κατάστημα της Θεσσαλονίκης το αγόρασες? Γνωρίζεις αν στέλνει Αθήνα?
Όσο αφορά για καλώδια ηχείων εγώ έχω τα 8 tc kimber. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά είναι υποκειμενική η γνώμη μου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις διάφορα καλώδια και να καταλήξεις σε κάποιο ύστερα από ακρόαση στο δικό σου σύστημα και χώρο.
Κοίτα και στα μεταχειρισμένα.
Καλορίζικα !