Roksan Kandy K2 με Klipsch Rf-82

toasty

New member
9 February 2007
13
το συνδυασμο τον εχει δοκιμασει κανεις; Ξερει καποιος αν μπορω να τον ακουσω καπου (με RF-82); Θα βρω κανα ενισχυτη που να γουσταρω να ακουω Iron Maiden και γενικα Metal σπιτακι μου η θα συνεχισω να τραβαω τα βυζια μου;

Με τα Klipsch δεν γνωρίζω...
Τα Klipsch από μόνα τους μπορείς να τα ακούσεις στην αντιπροσωπεία στην 3η Σεπτεμβρίου...
Τον ενισχυτή δεν τον γνωρίζω αλλά με τα Klipsch μπορείς να ακούσεις χαλαρά Heavy...

gia enisxiti akou ton new nad c326bee, egw proswpika tha protimousa enan marantz pm7001 me mordaunt short 916i, autos o sundiasmos sigoura tairiazei.

Τα εχω ηδη τα Klipsch με εναν audiolab 8000S. Μου εχει κεντρισει τη περιεργεια ο Roksan ομως και αναρωτιομουν που να παω να τον ακουσω με Klipsch.

ok. ειδες τα reviews στο what hi-fi? καλο θα ηταν να ακουσεις και ενα primare i21 ειναι στην ιδια κατηγορια.
Ο roksan κατα την γνωμη μου ειναι ρυθμικος αλλα δεν εχει τα τελεια vocals. Κοιτα και για naim σε αυτα τα λεφτα. Καποιο μαγαζι θα τον εχει να τον ακουσεις.

Last edited:
ok. ειδες τα reviews στο what hi-fi? καλο θα ηταν να ακουσεις και ενα primare i21 ειναι στην ιδια κατηγορια.
Ο roksan κατα την γνωμη μου ειναι ρυθμικος αλλα δεν εχει τα τελεια vocals. Κοιτα και για naim σε αυτα τα λεφτα. Καποιο μαγαζι θα τον εχει να τον ακουσεις.

Πολύ αντικειμενική άποψη αυτή "σου ταιριάζει ΜΟΝΟ ότι φέρνει ένας συγκεκριμένος αντιπρόσωπος" !
Γεμίσαμε "ερωτευμένους" εδώ...
Μην ακούς τους άλλους αλλά άκου τι λένε τα αυτιά σου
Ζήτα να σου δώσουν το μηχάνημα που θέλεις να το ακούσεις ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και βγάλε μόνος σου γνώμη.

Συμφωνω οτι πρεπει να το ακουσω σπιτι για ασφαλη συμπερασματα, καπως δυσκολο στη πραξη ομως ... Δεν εχω βρει καποιο μερος να ακουσω τις παραπανω πρωτασεις με Klipsch. Αν καποιος γνωριζει παρακαλω ας ενημερωσει.

τον Roksan Kandy LIII αφου ειναι περασμενο μοντελο θα τον βρεις φθηνα στο ebay.co.uk, εχει την ιδια χροια στη μουσικη με τον Κ2.

Η ζωη θελει ερωτα με καχυποψια και μιζερια δεν περνιεται.

o Primare I 21 ειναι πραγματικα εξαιρετικος με τα Klipsch.... Τον εχω συνδυασει στο συστημα του αδερφου μου (με ενα παλιο μοντελο τα Klipsch KLF-10) και παιζει πολυ καλα για τα λεφτα τους

Συμφωνω οτι πρεπει να το ακουσω σπιτι για ασφαλη συμπερασματα, καπως δυσκολο στη πραξη ομως ... Δεν εχω βρει καποιο μερος να ακουσω τις παραπανω πρωτασεις με Klipsch. Αν καποιος γνωριζει παρακαλω ας ενημερωσει.

Τα πράγματα είναι απλά όποιος αντιπρόσωπος αρνηθεί να σου δώσει μηχάνημα να το ακούσεις σπίτι (με την ανάλογη εγγύηση φυσικά) τον βγάζεις από την λίστα...
Όποιοι θέλουν να σου φορτώσουν μηχάνημα που μετά θα ψάχνεις να το πουλήσεις ας κλείσουν.
Υπάρχουν αντιπρόσωποι που δίνουν μηχάνημα demo χωρίς δευτερη κουβέντα αλλά δεν τους αναφέρω σκόπιμα για να μην γίνουμε ίσα και όμοια με τα παπαγαλάκια...

Πάντως το να σου δώσει ένας επαγγελματίας μηχάνημα στο σπίτι, είναι αν μη τι άλλο δύσκολο. Είναι κ ρίσκο για τον επαγγελματία να δανείζει μηχανήματα.
Υπάρχουν πάντως πάρα πολλοί που δίνουν.