Ρολόγια!!

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,254
Μια που η κατηγορια ειναι gadgets ας το ρωτησω...

Πως σας φαινεται αυτο?

Θα το αγοραζατε? Ποσα θα δινατε?

scaled.php

scaled.php

Re: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

τι μάρκα είναι??? η κάσα είναι ανοξείδωτη? δεν έχω δει τέτοια μάρκα σαν ρώσικα φαίνονται... 20 ευρώ και πολλά είναι...

Απάντηση: Re: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

τι μάρκα είναι??? η κάσα είναι ανοξείδωτη? δεν έχω δει τέτοια μάρκα σαν ρώσικα φαίνονται... 20 ευρώ και πολλά είναι...

Με πεθανες φιλαρακι...

Ειναι ρωσσικο αλλα και 20 ευρω ρε συ?

strumanskie strela 44mm

Είναι strella και είναι σχετικά γνωστή , αν θυμάμαι καλα έχει καλη ποιότητα για την τιμή του , σίγουρα πάνω απο 20

Απάντηση: Re: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

Είναι strella και είναι σχετικά γνωστή , αν θυμάμαι καλα έχει καλη ποιότητα για την τιμή του , σίγουρα πάνω απο 20

Ρε σεις με εχετε κανει και κανω οτι και το avatar του vaskal!!!!

Όχι ρε είναι καλο ρολόι , δεν είναι φτηνιαρικο αυτο ήθελα να πω , το έχεις , το θέλεις , το δίνεις ;;;;;

Re: Απάντηση: Re: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

Με πεθανες φιλαρακι...

Ειναι ρωσσικο αλλα και 20 ευρω ρε συ?

strumanskie strela 44mm

sorry φίλε μου, δεν ήθελα να σε λυπήσω, αλλά για μια άγνωστη μάρκα (προσωπικά δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι και δημοφιλής και να μην το ξέρω), με μια, κάσα, που δεν μου φαίνεται για ανοξείδωτη.... αν είναι αδιάβροχο και αν ναι, αν έχει στεγανότητα, διακριβωμένη σε εργαστήριο, τι serive έχει κάνει, και επίσης δεν γνωρίζω αν εκπροσωπείται εδώ στην ελλαδα, τι τιμή να πω?

Απάντηση: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

To δινει γνωστος μου που ειναι μανιακος με τα ρολογια απλα θα ηθελα μια 2η γνωμη γιατι εγω ειμαι μαζετα σε αυτα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

sorry φίλε μου, δεν ήθελα να σε λυπήσω, αλλά για μια άγνωστη μάρκα (προσωπικά δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι και δημοφιλής και να μην το ξέρω), με μια, κάσα, που δεν μου φαίνεται για ανοξείδωτη.... αν είναι αδιάβροχο και αν ναι, αν έχει στεγανότητα, διακριβωμένη σε εργαστήριο, τι serive έχει κάνει, και επίσης δεν γνωρίζω αν εκπροσωπείται εδώ στην ελλαδα, τι τιμή να πω?

Βρε συ δεν με στεναχωρεις...
Ρωτησα αν καποιος ξερει απο δαυτα...

Ανάλογα την τιμή που στο δίνει , εγω θα το έβλεπα σοβαρά για αγορα το μοντέλο του είναι καλο και πρωσοπικα μου αρέσει , κάπου τα πήρε το μάτι μου και εδώ Ελλάδα.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΙΝΤΕ ΕΝΑ 30ΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.

Last edited:
Απάντηση: ΡΟΛΟΓΙΑ!!

Φίλε μου, από μια αγγελία που είδα στο mywatch.gr ο πωλητής για ακριβώς το ίδιο ρολόι ζητούσε 450. Για ρίξε γενικά μέσα εκεί μια ματιά και ρώτα και τα παιδιά που το κατέχουν.

http://www.poljot24.de/en/pd-1835203186.htm?categoryId=1

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ.
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕΙΚΟ?
τα seiko είναι εγγύηση... όσα έχω παλιά και καινούργια είναι σκυλιά..και επίσης με αυτά τα χρήματα, παίρνεις καλό σεικο...δεν βλέπω το λόγω γιατί να αγοράσει κανείς ένα τέτοιο ρολόι... επίσης σε τέτοια κατηγορία θα έλεγα και citizen..

Από την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών......

Attachments

• w-O.Y.K.-2010-04-16 final.jpg
    w-O.Y.K.-2010-04-16 final.jpg
    83 KB · Views: 41