Ρώσικο πληκτρολόγιο!!!??

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Ρε παίδες μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ρώσικο πληκτρολόγιο στην Ελλάδα???

-bye-Ευχαριστώ.

Δηλαδή να έχει τυπωμένους τους χαρακτήρες στα πλήκτρα; Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά την διάταξη του πληκτρολογίου (για να ξέρεις σε ποια πλήκτρα αντιστοιχούν τα γράμματα σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο) μπορείς να την βρεις εύκολα στο internet. Όπως εδώ για παράδειγμα.

std_ru.gif

Για να μπορείς να γράψεις ρωσικά, απλά τα προσθέτεις από το control panel > regional and language options > languages > details -> add.

йцукенгшщзхъ
фывапрлджэ
ячсмитьбю

Эдравствуйте!

Re: Απάντηση: Ρώσικο πληκτρολόγιο!!!??

Δηλαδή να έχει τυπωμένους τους χαρακτήρες στα πλήκτρα; Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά την διάταξη του πληκτρολογίου (για να ξέρεις σε ποια πλήκτρα αντιστοιχούν τα γράμματα σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο) μπορείς να την βρεις εύκολα στο internet. Όπως εδώ για παράδειγμα.

std_ru.gif

Για να μπορείς να γράψεις ρωσικά, απλά τα προσθέτεις από το control panel > regional and language options > languages > details -> add.

йцукенгшщзхъ
фывапрлджэ
ячсмитьбю

Эдравствуйте!

Τυπωμένους ναι, όπως έχουμε τα ελληνικά πληκτρολόγια.

Ευχαριστώ πάντως Sotos.

νομίζω ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα λετρασετ και τα κολλάς πάνω στα πλήκτρα.
κοίταξε σε μεγάλα βιβλιοπωλεία

Re: Απάντηση: Re: Ρώσικο πληκτρολόγιο!!!??

Μου κάνει εύστοχος ο εντοπισμός σου ως προς την περιοχή της Καλλιθέας!

απο εμπειρια μηλαω :) αμα θελω βιβλια στα ρωσσικα Καλλιθέα ψωνιζω, ειχε ενα μαγαζι στη σοφοκλεους παλια, αλλα το πηγαν καπου στο ταυρο τωρα νομιζω, και δεν ξερω που ειναι ακριβως τωρα.