ROTEL RB-1050 + Β&W 685 + PC

tsormba

New member
21 September 2008
69
Θεσ/νικη
Καλησπερα σε ολους!
Θελω την βοηθεια σας!
θελω να αγορασω τον παραπανω τελικο ενισχυτη με σκοπο να τον συνδεσω με τον πολυκαναλο Sony STR-DA 2400 ES για τον στερεοφωνικο μου ηχο.
Το προβλημα ειναι οτι τον sony θα τον εχω σε 2 μηνες και η ερωτηση μου ειναι (περα απο το πως σας φαινεται αυτη η ιδεα) αν ειναι δυνατον μεχρι τοτε να χρησιμοποιησω το pc μου σαν προενισχυτη αφου δεν εχω αλλον τροπο ( μετα απο 12 χρονια ο denon upa-f07 εβγαλε προβλημα :(
Εχω μια καλουτσικη καρτα ηχου creative soundblaster extreme gamer και πλεον παιζω το 90% της μουσικης μου απο εκει (mp3 , lossless audio)
Ευχαριστω!

Mια χαρα θα εισαι αλλα να προσεχεις λιγο την ρυθμιση της εντασης.Θα κοιταγα να βρω ενα παθητικο προενισχυτη για να ρυθμιζω απο εκει την ενταση και να εχω καιι την δυνατοτητα να βαλω και 1-2 αλλες πηγες.Ισως να μην χρειαστεις ποτε και τον sony ετσι.
Γιατι τον RB-1050? Δεν ειναι λιγο ακριβος για την ισχυ του? Με λιγα παραπανω πας στον 1070 ή με αρκετα λιγοτερα στον RB-06. Φυσικα υπαρχουν και αλλοι τελικοι στα χρηματα αυτα.Ψαξτο λιγο.

Last edited:
Ευχαριστω για την απαντηση!
Βρηκα τον Rοtel 1050 σε πολυ καλη τιμη , πιστευεις οτι δεν αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω απο τον rb-06 ?
Ξερω οτι ειναι και παλιο μοντελο (2001) σε σχεση με τον rb-06 αλλα διαβασα πολυ καλα πραματα για αυτον.. ο rotel rb-1072 ηταν η αρχικη μου επιλογη αλλα ειναι πολυ ακριβος για μενα..
Οσον αφορα τον sony, τον θελω για να αποκτησω ενα σχετικα αξιοπρεπες surround ηχο , να εχει pre-outs μιας και κυριως ακουω stereo , τα καινουργια HDformats και πιο πολυ για να συνδεσω ολες μου τις πηγες..(PS3 ,PC , SONY BRAVIA , PIONEER SACD , nova...)
Μακαρι να υπηρχε καρτα ηχου τετοια ωστε να τα συνδεσω ολα στο pc αλλα δεν νομιζω να γινεται αυτο..?..

Αν η διαφορα ειναι μολις 100 ευρω σημαινει οτι μαλλον τον εχεις βρει σε καποια προσφορα.Παντως αν δεις το εσωτερικο τους οι συσκευες ειναι σχεδον ιδιες και η διαφορα στο βαρος τους μαλλον οφειλεται στην ψυκτρα που εχει ο 1050 στη προσοψη (καθαρα διακοσμητικη ομως) και στο λιγο πιο στιβαρο σασσι του.Ακουσες τους μονο ετσι θα δεις αν υπαρχει διαφορα.