P project Established Member 7 November 2007 191 Μοιρες -Κρητη 28 December 2010 #1 Πωλειται απο Κρητη , ROTEL RC-990BX αριστη κατασταση ,αγορασμενος το 1997 ,μαυρο χρωμα τηλεχειρισμο,με πολυ καλο phono mm/mc, Τιμη 250 ευρω.
Πωλειται απο Κρητη , ROTEL RC-990BX αριστη κατασταση ,αγορασμενος το 1997 ,μαυρο χρωμα τηλεχειρισμο,με πολυ καλο phono mm/mc, Τιμη 250 ευρω.
P project Established Member 7 November 2007 191 Μοιρες -Κρητη 31 December 2010 #2 καλη προτοχρονια σε ολους ... και νεα τιμη 230 ευρω με τα μεταφορικα απο κρητη για αθηνα δικα μου.
Παναγιώτης Μελάς AVClub Addicted Member 20 June 2006 1,890 Πρώτα, παντού. Τώρα, Καλλιθέα 8 January 2011 #3 Καλημέρα, φίλε μου και Χρόνια Πολλά. Με ενδιαφέρει ένας προενισχυτής, που θα εκτελεί συγκεκριμένη βοηθητική χρήση (θέλω να κοντρολάρω τη στάθμη 2 περιφερειακών πίσω καναλιών ενός τελικού, πέραν του ελέγχου που μπορεί να μου προσφέρει ο AV pro, που υπάρχει). Θα ήθελα να το συζητούσαμε. Έχεις PM. -
Καλημέρα, φίλε μου και Χρόνια Πολλά. Με ενδιαφέρει ένας προενισχυτής, που θα εκτελεί συγκεκριμένη βοηθητική χρήση (θέλω να κοντρολάρω τη στάθμη 2 περιφερειακών πίσω καναλιών ενός τελικού, πέραν του ελέγχου που μπορεί να μου προσφέρει ο AV pro, που υπάρχει). Θα ήθελα να το συζητούσαμε. Έχεις PM. -
P project Established Member 7 November 2007 191 Μοιρες -Κρητη 30 January 2011 #4 νεα τιμη 200 ευρω και μεταφορικα για αθηνα δικα μου . κριμα να καθεται γιατι ειναι πραγματι πολυ μουσικος προενισχυτης αν συνδυαστει με ενα αντιστοιχο τελικο, προπαντων ροτελ. Last edited: 30 January 2011
νεα τιμη 200 ευρω και μεταφορικα για αθηνα δικα μου . κριμα να καθεται γιατι ειναι πραγματι πολυ μουσικος προενισχυτης αν συνδυαστει με ενα αντιστοιχο τελικο, προπαντων ροτελ.
P project Established Member 7 November 2007 191 Μοιρες -Κρητη 1 February 2011 #5 το μηχανημα δεσμευεται για τον νικο . ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον.
P project Established Member 7 November 2007 191 Μοιρες -Κρητη 2 February 2011 #6 νικο το μηχανημα θα ταξιδεψει αυριο για αθηνα γιατι σημερα μαζευα ελιες...αχ δουλεια και αυτη!! εκανα ενα τσεκ και ειναι ολα αψογα (πολυ καλα δυναμικα και αφθονη οδηγηση λογω διακριτης εξοδου ) καλοακουστο. Last edited: 2 February 2011
νικο το μηχανημα θα ταξιδεψει αυριο για αθηνα γιατι σημερα μαζευα ελιες...αχ δουλεια και αυτη!! εκανα ενα τσεκ και ειναι ολα αψογα (πολυ καλα δυναμικα και αφθονη οδηγηση λογω διακριτης εξοδου ) καλοακουστο.