Τον εχω κι εγω στα υποψη τον DENON. Για την ακριβεια ειμαι αναμεσα σ αυτον και τον PIONEER A9, πιο κοντα στον PIONEER. Εχεις αποψη στη συγκριση των δυο?
Θα παιξει με τα QUAD 22L.
Τα Proac έχουν γράψει καμιά 200 ώρες;
Τα έχω κι εγώ στο γραφείο μου,πίσω απο υπερπολλαπλάσιας αξίας σύστημα και δεν ντροπιάζονται.Απ' τα καλύτερα ηχεία βάσης στον κόσμο.
Είναι απαιτητικά τα μπαγάσικα.Ζητάνε πολλά,για να βγάλουν το καλύτερο εαυτό τους.Παίζουν πολύ καλύτερα με καλή λάμπα σε μικρούς-μικρομεσαίους χώρους.
Μάλλον άνισο το ταίριασμα με τον Pioneer νομίζω.
Κανονικα παιζουν με τον PRIMARE I21. Αυτο ειναι το ¨καλο¨συστημα που εχω στο γραφειο [3x3m].
Τωρα μια και ειχα τον PRIMARE στο σαλονι με τα QUAD, εβαλα τον καινουριο με τα ProAc μεχρι να στρωσει.
Θα παίζει καλά αλλά θέλει πολύ ακόμα για να παίξει όπως πραγματικά μπορεί...
Παντως μετα απο 20 ωρες ο PIONEER δε μου εχει πει κατι.
Οταν λες θελει πολυ ακομα ποσο ακριβως ειναι το πολυ?
και το σετακι advance προ και τελ. mpp505+maa406 κοντα στα 1600 ευρωΤο πολύ έχει να κάνει με την ποιότητα των ενισχυτικών.Αυτό εννοώ,δεν μιλάω για στρώσιμο.Τα είχα με ΥΒΑ που κένταγε,αλλά δεν...Επαιξαν σαν άλλα ηχεία με ακριβή λάμπα.Είναι πολύ αποκαλυπτικά κι απαιτητικά σε ταιριάσματα.
Η γνώμη μου είναι,ότι δεν τα ευχαριστηθείς,με τον κατά τ' αλλα πολύ καλό Pioneer(ακόμα κι όταν στρώσει) ή και τον επίσης αξιόλογο Primare.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.