Runco CL 420 πρόβλημα

groovinblue

New member
4 January 2008
25
Καλησπέρα,

Μήπως θα μπορούσε ενδεχομένως κάποιος να βοηθήσει?

Άλλαξα λάμπα στον εν λόγω προβολέα -ΜΟΝΟ ΛΑΜΠΑ - όχι το casing.
Ο προβολέας δούλευε κανονικά ένα μήνα αλλά μου είχε γίνει -βλακωδώς- έμμονη ιδέα να μηδενίσω τις ώρες.
Βρήκα τους κωδικούς του remote σε ένα pdf αρχείο στο site της Runco...μπήκα στο Factory Menu, είδα το Lamp Timer και το μηδένισα (βλακωδώς, όπως αποδείχτηκε) νομίζοντας πως είναι οι ώρες της λάμπας. Από τότε ο προβολέας κλείνει μόνος του μετά από περίπου 2.5 ώρες λειτουργίας και μόλις κρυώσει η λάμπα, αν δε βγάλεις την πρίζα, ανοίγει πάλι μόνος του (κλείνει μετά από 10 λεπτά με το auto) κοκ.

Παρεμπιπτόντως, μπήκα και στο isf μενου και μηδένισα και το lamp HOURS.

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς.

Γιάννης

Kαλημέρα, μήπως τουλάχιστον κάποιος ξέρει πως θα μπορούσε να γίνει ΟΛΙΚΟ reset?
Ευχαριστώ/Γιάννης.

Αγαπητέ Γιώργο, κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Πριν αλλάξω λάμπα περί τα Χριστούγεννα, ο προβολέας έκλεινε μόνος του μόλις τον άνοιγα χωρίς να βγάλει μύνημα λάμπας κλπ και νομίζοντας πως έχει πρόβλημα, επικοινώνησα με Audiovisual (ΚΚΑ=και καλά αντιπρόσωπος), Runco Αγγλίας (μου απάντησαν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ πως το σέρβις είναι στη Γερμανία), με Γερμανία και Αμερική. Στην ουσία, απ'ότι κατάλαβα, δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Φαντάζομαι πως δεν έχει πουλήσει στην Ελλάδα καθόλου, αλλά ήλπιζα πως ίσως κάποιοι φορουμάνθρωποι με τόση εμπειρία και "σκουλήκι" για την εικόνα ίσως βοηθούσαν.
Τέλος πάντων ευχαριστώ και πάλι, έχω επικοινωνήσει και με αυτόν που μου τον πούλησε στην Αγγλία και θα δω τι θα κάνω μιας και δε βλέπω φως εν Έλλάδι.
Φιλικά/
Γιάννης

Φίλε μου στείλε και ένα πμ η ακόμα καλύτερα ένα e-mail στον συμφορουμίτη και φίλο μας τον Μανώλη Καστρουνή. Ίσως να γλυτώσεις από περιπέτειες, δηλ. ταξείδι του PJ στο εξωτερικό κ.λ.π.

Φιλικά
Γιώργος.

Καλημέρα,
Με προέτρεψε ο φίλος Δώρος (ΣΥΜΦΟΡουμίτης που λες και συ) και έχω στείλει ήδη μήνυμα στον κ. Καστρουνή.
Ευχαριστώ και πάλι/
Γιάννης