Ρυθμίσεις 32Τ3000

xamilos

New member
6 February 2008
8
Μπορεί να μου πει κανείς ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο καθώς έφαγα το forum και δεν βρήκα τίποτα.Υπάρχει περίπτωση ρυθμίσεις από άλλο μοντέλο πχ 32(S,U,V ή αλλο)3000 να κάνουν και για τη δική μου???Επίσης πιο τρόπο θέασης είναι καλύτερα να χρησιμοποιώ ώστε να έχω τη μικροτερη ''αλλοιωση''(ευρεία,σμαρτ,ζοομ,4:3 γιατί το είχα στο ευρεία και μου φαίνεται ότι τα έδειχνε πιο χοντρά απ'ότι ήταν κανονικά).Παρακολουθώ κυρίως τα αναλογικά κανάλια.
ευχαριστώ εκ των προτέρων

τυποποιημένες ρυθμίσεις δεν υπάρχουν γιατί είναι ανάλογα το περιβάλλον της τηλεόρασης , άλλες ρυθμίσεις παίρνει για υπόγειο και άλλες για βεράντα , άλλες με όλα τα φώτα ανοιχτά και άλλες με όλα τα φώτα κλειστά ...

Για την ρύθμιση της τηλεόρασης προτιμάμε μία ειδική σειρά DVD με φίλτρα κόστος 30 ευρώ
http://www.audioholics.com/tweaks/calibrate-your-system/digital-video-essentials-dve-review

όπου πιάνεις ένα 90% του άριστου ... απο κει και πέρα μπορεί να έρθει τεχνικός με συσκευή ρύθμισης σε κάθε mode ( συνήθως 4 υπάρχουν στις τηλεοράσεις )

Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Να ρωτήσω κάτι ακόμη.DVD player δεν διαθέτω(μόλις ξελασκάρω λίγο με την εξεταστική θα πάρω κάτι).Βρήκα το DVE σε τόρρεντ και έχω αρχίσει να το κατεβάζω.Σκέφτομαι να συνδέσω tv -φορητό με καλώδιο vga-vga και να αναπαράγω το DVE στο φορητό ώστε να ρυθμίσω τα χρώματα.Θα γίνει δουλειά?Πρέπει να προσέξω κάτι(κάποια ρυθμιση που θα βάλω στην tv όταν τα συνδέσω πχ τρόπος θέασης ή κάτι άλλο???)Ο φορητός μου διαθέτει μόνο vga k s-video(είχα δοκιμάσει παλιοτερα να συνδέσω με τηλεοραση hitachi 17'' με καλώδιο svideo-scart και τα έδειχνα ασπρόμαυρα).Το μόνο καλώδιο που διαθέτω είναι vga-vga από οθόνη lcd υπολογιστή(λογικά θα κάνει??).Υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης για καλύτερα αποτελέσματα?ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για αυτή την δουλειά ( λεπτομέρεια που ξέχασα να πω ) θες επίσης ένα dvd player που να παίζει μέσω σήματος ( δεν είμαι σίγουρος για αυτό το κομμάτι ) και όχι scart ( γενικά μην περιμένεις μεγάλη βελτίωση σε τηλεοπτικό σήμα διότι το κάθε κανάλι έχει τα δικά του κουσούρια ) δλδ κάποιο παλιό dvd player . Επίσης για τα χρώματα θα χρειαστείς τα φίλτρα , που δεν τα βρίσκεις σε κανένα torrent ... το DVE είναι πακέτο που μένει και εαν το χρησιμοποιείς σε 100 τηλεοράσεις πέφτει το κόστος σε 30 λεπτά ...

Τέλος το DVE το κάνουμε σε συνεργασία με dvd player ώστε να απολαμβάνουμε τις ταινίες και όχι για την κάθε Τατιάνα ...