Ρυθμίσεις εικόνας για SAMSUNG 46N71

BASILIO

Senior Member
24 August 2007
476
Καλημέρα σε όλους,

Μπορείτε να με ενημερώσετε για τρόπους βελτίωσης της εικόνας? του σήματος? για την συγκεκριμένη TV.
Eπίσης υπάρχει κάποιος expert που κάνει τέτοιου είδους κόλπα?

Η TV θα βρίσκεται σήμερα σπίτι μου.Δεν είναι και το καλύτερο μοντέλο,αλλά με 850e (new) και για κανά δυό χρόνια που θα την κρατήσω είναι μια πολύ καλή αγορά.
Ψάχνω επίσης και για βάση τοίχου με δυνατότητα κλίσης αριστερά και δεξιά.

Thanks in advance.

Καλωριζικη Βασιλη η νεα τηλεοραση. Την εχει και ο ξαδερφος μου στο γραφειο του και ειναι μια χαρα.
Το σημα δεν μπορει να το φτιαξει η τηλεοραση, εαν αυτο εννοεις...Πρεπει να δωσεις στην τηλεοραση οσο καλυτερο σημα απο την κεραια μπορεις. Ακομα καλυτερα εαν εχεις δορυφορικο (οχι φυσικα το χαλια σημα του Νοβα!). Στην τηλεοραση αυτο που μπορεις να πειραξεις ειναι τα χρωματα καθως και να επιλεξεις το "NOISE REDUCTION" που βοηθαει λιγο οταν το σημα δεν ειναι καλο.

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις εικόνας για SAMSUNG 46N71

Καλωριζικη Βασιλη η νεα τηλεοραση. Την εχει και ο ξαδερφος μου στο γραφειο του και ειναι μια χαρα.
Το σημα δεν μπορει να το φτιαξει η τηλεοραση, εαν αυτο εννοεις...Πρεπει να δωσεις στην τηλεοραση οσο καλυτερο σημα απο την κεραια μπορεις. Ακομα καλυτερα εαν εχεις δορυφορικο (οχι φυσικα το χαλια σημα του Νοβα!). Στην τηλεοραση αυτο που μπορεις να πειραξεις ειναι τα χρωματα καθως και να επιλεξεις το "NOISE REDUCTION" που βοηθαει λιγο οταν το σημα δεν ειναι καλο.

Ευχαριστώ,

ΟΚ η συγκεκριμένη δουλειά είναι καλύτερα να γίνει από ειδικό?

Κλείνοντας έχεις να προτείνεις κάποιο DVD, (η ανάλυση της είναι 1366*768 με δύο εξόδους HDMIX2 .....τα λέω καλά? ).

Εαν θελεις κατι καλο, πιστευω οτι το Pioneer DV-600 ειναι ισως το καλυτερο αυτη τη στιγμη, σε ενα μπατζετ μεχρι τα 150 ευρο. Φυσικα μπορεις να παρεις κι ενα PS3 εαν εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις περισσοτερα, και τοτε να δεις πραγματικα τι τηλεοραση αγορασες! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις εικόνας για SAMSUNG 46N71

Εαν θελεις κατι καλο, πιστευω οτι το Pioneer DV-600 ειναι ισως το καλυτερο αυτη τη στιγμη, σε ενα μπατζετ μεχρι τα 150 ευρο. Φυσικα μπορεις να παρεις κι ενα PS3 εαν εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις περισσοτερα, και τοτε να δεις πραγματικα τι τηλεοραση αγορασες! :2thumb22sup:

Σκέφτομαι για το Marantz 4002.Bέβαια ξέρω ότι τα Pioneer είναι σκυλιά (άλλωστε Pioneer έχω) θα δούμε.Όσο για το PS3 μόλις με το καλό πάρω μια ful hd...........................είδωμεν.

46 N71?

δεν την εχω ακουστα...

850 ευρω 46 ιντσες?

η 46αρα F86 κανει

3.000 να φανταστεις.