- 1 September 2010
- 37
Καλησπέρα φίλοι και καλό μήνα. Μπαίνω αμέσω στο ψητό. Έχω εδω και λίγες μέρες την philips 40pfl5605. Η τηλεοραση σε γενικές γραμμες μου φαίνεται αρκετά καλή. Έχει φοβερή απόδοση σε blueray. Το πρόβλημα μου όμως είναι στην παρακολούθηση καναλιών απο την τηλεόραση...
Ότι ρύθμιση και να κάνω, κυριως όταν κοιτάζω κάπου που έχει μαύρο, παρατηρώ έναν περίεργο θόρυβο, ένα περίεργο pixeliasma της εικόνας.
Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής.
Να σημειώσω πως το σήμα μου είναι πολύ καλό και πως το συγκεκριμένο παρατηρήτε και στα αναλογικά και στα ψηφιακά κανάλια....
Έχει κανεις καμια ιδεά τι μπορεί να φταέι και πως λύνετε?
Στην προηγούμενη samsung που είχα, είχα βρει ένα site το οποίο έδινε τις καλύτερε ρυθμίσεις για την τηλεόραση(πχ contrast, colour κλπ) και ήταν πολύ χρήσιμο. Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο?
Ευχαριστώ πολύ
Ότι ρύθμιση και να κάνω, κυριως όταν κοιτάζω κάπου που έχει μαύρο, παρατηρώ έναν περίεργο θόρυβο, ένα περίεργο pixeliasma της εικόνας.
Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής.
Να σημειώσω πως το σήμα μου είναι πολύ καλό και πως το συγκεκριμένο παρατηρήτε και στα αναλογικά και στα ψηφιακά κανάλια....
Έχει κανεις καμια ιδεά τι μπορεί να φταέι και πως λύνετε?
Στην προηγούμενη samsung που είχα, είχα βρει ένα site το οποίο έδινε τις καλύτερε ρυθμίσεις για την τηλεόραση(πχ contrast, colour κλπ) και ήταν πολύ χρήσιμο. Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο?
Ευχαριστώ πολύ