ρυθμισεις για την samsung LE46F86B;

tatsus13

New member
25 February 2008
4
Καλησπερα σας,
πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερατε στο να καταληξω στην αποκτηση της παραπανω LCD-TV καθως τα σχολια σας ειναι κατι παραπανω απο αναλυτικα.
Διαβασα με μεγαλη υπομονη ολα τα threads και αφου βρηκα τι πραγματικα καλυπτει τις αναγκες μου αποφασισα να αγορασω την samsung LE46F86B και πραγματικα πιστευω πως ειναι μια καλη επιλογη.
Σαν καινουργιος στο forum θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου πειτε τις ρυθμισεις για την παραπανω tv καθως διαβασα πολλα threads με το παραπανω θεμα αλλα δεν ειδα να καταληγετε καπου...
ευχαριστω...

Δες στο παρακάτω thread που είχα ανεβάσει ένα αρχείο με διάφορες ρυθμίσεις. Θα βρεις τουλάχιστον 4 σετ, τα βάζεις και βλέπεις ποιο σε βολέυει. Εγώ συνήθως παίζω με το backlight αλλά τα υπόλοιπα είναι από το http://www.hdtvtest.co.uk/

Φίλε tatsus13, μετέφερα το θέμα στη σωστή του κατηγορία κι έσβησα το άλλο που άνοιξες ακριβώς το ίδιο. ΑΠλά κράτησα αυτό γιατί ήδη σου έχει απαντήσει κάποιος φίλος.
Ελπίζω να βρεις ότι ζητάς και να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:

Καλημερα σας,
panosxgr συγγνωμη για το λαθος μετα καταλαβα πως δουλευει το συστημα για αυτο και ξαναεγραψα το mail.Δεν θα επαναληφθει.
dimicatch ευχαριστω πολυ,το link που μου εδωσες με βοηθησε πολυ στις ρυθμισεις.Να στε καλα παιδια για την βοηθεια,για τυχον προβληματα θα σας ενημερωσω.

Δεν χρειαζεται να ζητάς συγνώμη βρε :grinning-smiley-043
Εδώ είμαστε μια παρέα κι εύχομαι να μπεις κι εσύ σιγά σιγά και στην πορεία να βοηθάς με τη σειρά σου κι άλλα μέλη.
Καλημέρα -bye-