καλησπερα.εχω αγορασει τονDenon AVR-X1200W και για υχεια εχω αγορασει τα Taga Harmony TAV-606 με sub το Taga Harmony TSW-120 V2.το προβλημα το εχω στις ρυθμισεις του υχου.πρωτα ειχα τα ηχεια για ενα μηνα και με το audyssey παιζανε μια χαρα τουλαχιστον για μενα.αγοραζω το sub εδω και 3 μερες και δεν μπορω να βγαλω ακρη.το sub βγαζει βουητο μπουμαρει οτι θελετε.ενω πριν το εφτανα τον ηχο στο 70 και και επαιζε δυνατα και καλα,τωρα μεχρι το 45 γινεται πανικος βασικα φασαρια χωρις αποτελεσμα.ολα αυτα αφου ξαναεκανα audysseyμε ολα τα υχεια και sub.εχω διαβασει τα απιστευτα αλλα ειμαι αρχαριος και μπερδευομαι αρκετα.το sub ειναι συνδεμενο με lfe.μπορει καποιος να με βοηθησει με τις ρυθμισεις απο την αρχη? το sub απο πισω εχει ρυθμισεις.η denon μου ζηταει οταν θα κανω audyssey ξανα να βαλω το volume 50% το crossover δεν λεει ποσο ομως.ξερει κανενας ποσο το βαζω?το pfase το εχω στο 0.μετα το audyssey οτι εχει σχεση με dynamic equaliser και το dynamic volume einai on me to dynamic volume στο medium.ολα αυτα μαμισια και μονο με το audyssey χωρις τπτ manual.αμα κλεισο το dynamic volume και κοιταξω τις ρυθμισεις ολα τα ηχεια σε dbl einai 0.τι κανω λαθος?αλλοι λενε στο ιντερνετ να κανω τις κολονες μπροστα απο large to small.οταν δεν ωλεπω ταινια ακουω τραγουδια μονο με τισ κολονες μια χαρα χωρις sub.δεν το εχω βαλει lfe+main σκετο lfe.αυτο που θα ηθελα χωρις να ζαλιζω ειναι να ακοθω μια χαρα τραγουδια απο τις κολονες και οταν βλεπω ταινια το sub να ενεργοποιηται και να μην μπουμαρει και να παιζει ωραια μπασα σε εφε.μακαρι να βγαλατε ακρη για να βοηθηθω και εγω