Ρυθμίσεις OPTOMA HD65

chrispol

New member
22 May 2008
9
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι τελειως καινουριος στο χωρο μια και μολις προχθες αγορασα τον Optoma HD65. Το προβλημα μου ειναι οι ρυθμίσεις του , καθως ειναι αχνός, το λευκό (ειδικα σε πλανα που εχει ηλιο) ειναι απαισιο και πολυ εντονο ενω το μαυρο του ειναι φωτεινο. Εχω πειραξει καποιες ρυθμισεις φωτεινοτητας και contrast αλλα παλι δεν μπορω να βρω τη χρυση τομη. Μηπως ξερετε καπου στο ιντερνετ που μπορω να βρω τις ιδανικες του ρυθμισεις για να τον αξιοποιησω στο maximum?
Καποιο site η καποιος φιλος εδω ισως μπορουσε να με βοηθησει. Σας ευχαριστω . :bigcry:

Αγαπητέ crispol καλωσόρισες στην παρέα μας!

Μια πολύ καλή αρχή για τις ρυθμίσεις του προβολέα σου αποτελεί το παρακάτω άρθρο: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=271

Μπορεί τα πράγματα να σου φανούν σε πρώτη φάση κάπως περίπλοκα, αλλά είναι μια επένδυση χρόνου η οποία σε βάθος χρόνου ανταμείβει με το παραπάνω!

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, είμαστε εδώ..

Φίλε γεια χαρά και καλωσόρισες , εγω θα πρότεινα πέρα απο αυτα που γράφει ο δημήτρης και αφού ασχοληθείς , ΑΝ δεν βγάλεις ακριβές συμπέρασμα να ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία calibrator που κάνει αυτή την δουλειά.
Δημήτρη no offence please.
Μπορεί να κάνει πράγματα που εσυ ενδεχομένως να μην μπορείς.

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι τελειως καινουριος στο χωρο μια και μολις προχθες αγορασα τον Optoma HD65. Το προβλημα μου ειναι οι ρυθμίσεις του , καθως ειναι αχνός, το λευκό (ειδικα σε πλανα που εχει ηλιο) ειναι απαισιο και πολυ εντονο ενω το μαυρο του ειναι φωτεινο. Εχω πειραξει καποιες ρυθμισεις φωτεινοτητας και contrast αλλα παλι δεν μπορω να βρω τη χρυση τομη. Μηπως ξερετε καπου στο ιντερνετ που μπορω να βρω τις ιδανικες του ρυθμισεις για να τον αξιοποιησω στο maximum?
Καποιο site η καποιος φιλος εδω ισως μπορουσε να με βοηθησει. Σας ευχαριστω . :bigcry:
Φιλε καλως ηρθες και καλες θεασεις.Αν τα αγγλικα σου σε βοηθανε ριξε μια ματια εδω http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=947156 εχει παρα πολλες πληροφοριες και ρυθμισεις για τον βιντεοπροβολεα σου.Η καλυτερη λυση παντα,για να ρυθμισεις πραγματικα σωστα , να ξερεις γινεται απο επαγγελματιες callibrators.:a0210:

Συμφωνώ κι εγώ για το avsforum! :antlers:
Εχει πολλα πραγματα εκει για το συγκεκριμενο προβολεα και θα σου λυθουν αρκετες απορίες.:a0210: