ρυθμισεις προβολεα

Ο τίτλος του post <ρυθμίσεις προβολέα> μου άρεσε. Δεν έρχεστε όλοι εσείς που τσακώνεστε στην <πισίνα>, μήπως και τα βρείτε;

Βρε Κωστα να σε ρωτησω κατι?
Ανοιγω ενα θεμα με εναν προβληματισμο μου πανω σε ρυθμισεις που προσπαθω να κανω.Δεχομαι το παρακατω ειρωνικο και παντελως ασχετο με το θεμα post απο τον Johny 'για σου ρε tegonik calibration man
ποτε θα ερθεις σπιτι με τα εργαλεια σου να κανουμε καμια ρυθμιση?'
.
Δεν παιρνεις καμια θεση επι του θεματος.Αντιθετως μολις εξοργιζομαστε μα τον οντος 19 χρονων φιλο μας αρχιζεις και δηλωνεις παρων.
Δηλαδη για να καταλαβω.Επικροτεις αυτους που χαλανε ενα θεμα και αποδοκιμαζεις αυτουε που εξοργιζονται επειδη καποιος 'ανωριμος' γραφει ασχετα στο θεμα τους.Ο φιλος Georgef αδερφη με ανεβαζει μ.....α με κατεβαζει με πμ που μου στελνει λες και με γνωριζει.Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι συμβαινει?

Φίλε tegonik όπως θα έχεις διαπιστώσει και στο παρελθόν έχω κρατήσει ουδέτερη στάση και έχω κάνει παρατηρήσεις και στους δυό σας.

Αν εσύ θεωρείς ειρωνικό το σχόλιο του johny1989 για το καλιμπράρισμα, μάλλον έχεις 'πορωθεί' πολύ εναντίον του και ότι και να σου πει το λαμβάνεις αρνητικά.

Επουδενί αυτό το σχόλιο δεν θεωρείται ειρωνικό ή προσβλητικό.

Αντιθέτως εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να ειρωνεύεσαι και να προσβάλεις τα γραπτά του και τα λάθη του.

Όπως θα είδες μετά την τελευταία παρατήρησή μου ο johny1989 συμφώνησε δείχνοντας ότι κατάλαβε.

Εσύ? Εξακολουθείς...

Σας παρακαλώ πολύ.

Δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με κανέναν σας.

Και αυτή θα είναι η τελευταία επεξήγηση που κάνω.

Αν συνεχίσετε να καταθέτετε οποιαδήποτε προσβολή ή ειρωνία προς τον άλλον θα αναγκαστώ να προβώ σε ban του λογαριασμού σας.

ειμαι μακρια και ειναι δυσκολο .φαντασου να ερθουμε και να πλακωθουμε στο ξυλο.του χρονου θα ερθω σιγουρα-bye-
Ο τίτλος του post <ρυθμίσεις προβολέα> μου άρεσε. Δεν έρχεστε όλοι εσείς που τσακώνεστε στην <πισίνα>, μήπως και τα βρείτε;