χερεται ,
καλα μιλαμε εχω τρελες αποριες εχω διαβασει αρκετα νηματα και εχω καταμπερδευτει οποτε
βοηθειστε χριστιανοι.
λοιπον εχω το εξης Sony ραδιοενισχητη
και δινω ηχο με οπτικη ινα απο την καρτα ηχου soynd blaster x-fi platinum απο pc
ρυθμισεις καρτας να κανει decode dolby και DTS external decoder
το θεμα ειναι καποια στιγμη σε λειτουργικο xp παλια οταν στο wmplayer ειχα περασει το φιλτρο ac3 μου επαιζε
τα εργακια με DTS και εκανε decode το καταλαβαινες και απο το κλασικο μπλε λαμπακι που αναβε στο sony,
ο ηχος καταλιγει στο jbl 5.1 souround
τωρα το θεματακι μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω ?
να κρατησω το k-lite codeck pack ?
να βαλω κανα power dvd player?
ξεχωριστα φιλτρα ?
οσο αφορα και τον ηχο βλεπω πχ the avengers σε dts 5.1 δεν ανοιγει το μπλε λαμπακι να καταλαβω οτι κανει decode και ο
ηχος τησ ταινειας δεν μου φενεται για 5.1 διαχωρισμος μηδεν .
ρυθμισεις στο sony ολα τελεια ακομα και σε ποση αποσταση απο τον θεατη ειναι τα ηχεια σωστη πολικοτητα με
οπτικη ινα και αναγνωριζει οτι ειναι οπτικη,
πιστευω απο τα λιγα που ξερω οτι δεν εχω σωστες ρυθμισεις στο pc
καλα μιλαμε εχω τρελες αποριες εχω διαβασει αρκετα νηματα και εχω καταμπερδευτει οποτε
βοηθειστε χριστιανοι.
λοιπον εχω το εξης Sony ραδιοενισχητη
και δινω ηχο με οπτικη ινα απο την καρτα ηχου soynd blaster x-fi platinum απο pc
ρυθμισεις καρτας να κανει decode dolby και DTS external decoder
το θεμα ειναι καποια στιγμη σε λειτουργικο xp παλια οταν στο wmplayer ειχα περασει το φιλτρο ac3 μου επαιζε
τα εργακια με DTS και εκανε decode το καταλαβαινες και απο το κλασικο μπλε λαμπακι που αναβε στο sony,
ο ηχος καταλιγει στο jbl 5.1 souround
τωρα το θεματακι μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω ?
να κρατησω το k-lite codeck pack ?
να βαλω κανα power dvd player?
ξεχωριστα φιλτρα ?
οσο αφορα και τον ηχο βλεπω πχ the avengers σε dts 5.1 δεν ανοιγει το μπλε λαμπακι να καταλαβω οτι κανει decode και ο
ηχος τησ ταινειας δεν μου φενεται για 5.1 διαχωρισμος μηδεν .
ρυθμισεις στο sony ολα τελεια ακομα και σε ποση αποσταση απο τον θεατη ειναι τα ηχεια σωστη πολικοτητα με
οπτικη ινα και αναγνωριζει οτι ειναι οπτικη,
πιστευω απο τα λιγα που ξερω οτι δεν εχω σωστες ρυθμισεις στο pc