Spytsi το να σκαλίζω μηχανήματα είναι η δουλειά μου μια και είμαι Ηλεκτρονικός στο επάγγελμα απλά δεν έχω σχοληθεί με το κομμάτι εικόνας επαγγελματικά. Ασχολούμε με τηλεπικοινωνίες και δίκτυα. Για μένα είναι θέμα μελέτης και ενασχόλησης. Ο οδηγός που μου έστειλες πιστεύω ότι με λίγη προσπάθεια μπορεί να σου δώσει εύκολα ένα 80%. Και για τα λεφτά που χρειάζεται να δώσεις το αξίζει. Δεν έχω προλάβει να κάνω ιδιαίτερες θεάσεις. Λίγο όμως που είδα το τελευταίο Star Wars, είδα λεπτομέρεις που σίγουρα δεν υπήρχαν πριν. Οι φωτοσκιάσεις που εμφανίζονται κάνουν την διαφορά. Η εικόνα γίνεται πιο τρισδιάστατη. Αυτό το είδα και με την ρύθμιση που έκανα σε λαπτοπ. Θα προσπάθήσω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες πριν και μετά. Δυσκολίες, σίγουρα το τρίποδο προστά στην οθόνη με δυσκόλεψε να το τοποθετήσω σωστά. Επειδή ο σένσορας θέλει καλιμπράρισμα κατάβαζα και ξανανέαβαζα το τρίποδο. Τελικά το έκανα απευθεία όπως ήταν στο τρίποδο γιατί η διαδικασία επανατοποθέτηση θέλει χρόνο. Πολυ σημαντικό είναι να έχεις φέρει την θερμοκρασία χρώματος όσο πιο κοντά γίνεται στο D65 με το γενικό ρυθμιστικό που έχει ο προβολέας/τηλεόραση. Στον προβολέα αρχικά πήγα να ρυμθμίσω High, Low RGB χωρίς να πειράξω το γενικό ρυθμιστικό θερμοκρασίας χρώματος. To αποτέλεσμα ήταν να πετυχαίνω ρύθμιση στο 30%, 80% αλλά όλες οι άλλες βαθμίδες να αποκλίνουν σημαντικά και προσπαθώντας να τις ρυθμίσω να χαλάω τις υπόλοιπες. Παίζοντας με το γενικό ρυθμιστικό για colour temperature το έφερα όσο κοντά γίνεται και στην συνέχεια τα RGB lowend, highend λειτούργησαν μικρομετρικά. Επίσης για να φέρω το γάμμα έβαλα το low, mid, high setting στο -1. Από ότι έχω δει και σε άλλα site σχετικά με πανασονικ τηλεοράσεις η πανασονικ πρέπει να παίζει default σε colour temp 5500 και gamma 2.4.