ρυθμσεις για τηλεοπτικη προβολη samsung 26

npil

Established Member
7 February 2011
112
ΑΘΗΝΑ
γεια σας παιδια εχω μια samsung 26d450 και την εδωσα στους δικου μου , οι οποιοι βλεπουν μονο τηλεοπτικα καναλια ...αλλα βρε παιδια η εικονα (εστω και ψηφιακη) στα καναλια δεν ειναι και τοσο καλη...δεν ξερω αλλα στη samsung εχω παρατηρησει μια μικρη θαμπαδα(θα το ελεγα) εντονοτητα ,,δεν ξερω,,,, στα προσωπα ......ενω σε μια προηγουμενη philips lcd (5 ετων) ηταν πιο καθαρη η εικονα....
δοκιμαζω συνεχεια τις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω διαφορα....
μηπως μπορει καποιος να βοηθησει για να κανω βασικες ρυθμισεις στην συγκεκριμενη tv για τηλεοπτικο(ψηφιακο) σημα.
θα βοηθουσε πολυ.........
102.gif

Σας ευχαριστω

ΥΓ.εντωμεταξυ βαζω hdmi ταινια με media player και η εικονα ειναι καθαροτατη......
YΓ2. σε μια lg 32αρα στο τηλεοπτικο ψηφιακο σημα ειδα μια πιο καθαρη εικονα .......

Τηλεοπτικό που "λαμβάνεται" από τον ενσωματομένο δέκτη της τηλεόρασης δεν ρυθμίζει ούτε επαγγελματίας, δεν υπάρχει κάτι σταθερό ώστε να μπορείς να "πατήσεις" για να μετρήσεις, ό,τι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι ανάλογα με το κανάλι και το video που "παίζει" κάθε φορά. Έχει αναφερθεί ρύθμιση για εξωτερική πηγή (δέκτη NOVA) συνδεδεμένη σε HDMI με γεννήτρια σήματος, αλλά χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και λογισμικό.

Σχετικά με ρυθμίσεις σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης για εξωτερική πηγή αναπαραγωγής BluRay, ΝΜΤ κ.λ.π .... περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης....