S.D.G openblackhole image DM800 ver 1.0

Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστώ το team που δούλεψε πάνω σ αυτό το project νασται καλά..:)

Κατάφερα και το έκανα να παίξει σε κλώνο!Απλώς μετά την εγκατάσταση,περνάμε πατσαρισμένους drivers από το tunisiasat addon manager.

Καλημέρα σε όλους.Χρησιμοποιώ το image 2 εβδομάδες και πραγματικά είναι πολύ καλό.Μόνο το dreamelite μου είχε κάνει ανάλογη εντύπωση.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί το patch που υλοποίησε ο κύριος malakudi http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=74118
για να μην χρειάζεται να κατεβάζουμε το EPG από το internet;

Last edited:
Κατάφερα και το έκανα να παίξει σε κλώνο!Απλώς μετά την εγκατάσταση,περνάμε πατσαρισμένους drivers από το tunisiasat addon manager.

βαζω τωρα το συγκεκριμενο Image.

αυτο που λες ειναι .ipk αρχειο που το περναμε με το dcc στο DM και εμφανιζει μενου απο κει για να κατεβασουμε Drivers για USB DVB-T στικακια?

Καλημέρα.Υπάρχει τρόπος να ανοίγω κάποια κανάλια με το mgcamd και κάποια με το scam.Στο pli που έχω στον Dm500 υπάρχει αυτή η επιλογή.Στον Dm800 με το S.D.G πώς γίνεται;Μήπως υπάρχει κάποιο plugin γι' αυτό που θέλω;

Μπραβο παιδια πολυ καλο και σταθεροτατο το εβαλα στον 800 και εμεινα εντυπωσιασμενος αλλα εχω ενα προβλημα με τις εγραφες μου που δεν μου τις παιζει μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?
Ενω βλεπει τον σκληρο βλεπει τις εγραφες μου δεν μου τις παιζει!!!