S.O.S.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ.....

Ως κοινωνια ..... εχουμε πεθανει !

Τριαντα χρονια ΠΡΙΝ ..... οι γκαζιαρηδες αστυνομικοι θα φυγαδευονταν εξωτερικο,
ο διοικητης Τροχαιας θα παραιτουνταν ΚΑΙ ο υπουργος Ταξης θα κρυβονταν .....

Ο καθενας για την παρτη του ....
(και με ενα δικηγορικο σωμα που υπερασπιζεται αλητες και εκφοβιζει μαρτυρες)

Last edited:
δεν πρέπει αν το καταθέσει κάποιος επισήμως ? ....

οι πληροφορίες μιας εφημερίδας δεν νομίζω να ποτελούν αποδεικτικά στοιχεία ....

από την άλλη αν δεν ήταν περιπολικό τότε γιατί δεν μιλάει κανείς ?
τι φοβούνται ?

Τι σημασία έχει αν ήταν περιπολικό ή όχι?

Πρέπει να μιλήσουν οι μάρτυρες. Αλοίμονο σε αυτόν τον πατέρα πως θα νιώθει.

Απλά αυτός ο πατέρας, δεν θα ησυχάσει ποτέ.
Είναι φρικτό... ένα είναι ο πόνος και άλλο ο θυμός.
Ένα ατύχημα μπορείς να το καταπιείς όσο σκληρό και να είναι. Δεν γίνεται κατανοητό, αλλά το αποδέχεσαι κάποια στιγμή, απλά γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Την εγκατάλειψη όμως δεν μπορείς να την αποδεχτείς με τίποτε.

Το "γιατί" της εγκατάλειψης ΔΕΝ τρώγεται με τίποτε.

Last edited:
Μιλάμε για ανθρωποειδή χωρίς συνε'ιδηση
Τι λέει άραγε ο υπουργός δημόσιας τάξης;
Γιατί κωφεύει;Συνήθως είναι λαλίστατος!
Δεν πρέπει να πάρει θέση από.....τη θεση που βρίσκεται;
Το ξέρω είμαι ρομαντικός!!!

20χρονη χαροπαλεύει στην εντατική αφού χτυπήθηκε από περιπολικό - Τι λέει η φίλη της στο Tlife

H 20χρονη Πωλίνα Kελεμπεσιώτη, δίνει μάχη στην εντατική του του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στην περιοχή του Κορυδαλλού, την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι. Ενα περιπολικό χτύπησε την κοπέλα κι εκείνη δίνει μάχη με τη ζωή.

Η κολλητή της φίλη Τζένη, που την περίμενε να συναντηθούν για καφέ, ανησύχησε όταν είδε πως η Πωλίνα αργεί, έψαξε σε όλα τα νοσοκομεία και έμαθε ότι είχε γίνει μια εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Ήταν κι εκείνη που ειδοποίησε τους γονείς της αφού η αστυνομία το έκανε 4 ώρες μετά το ατύχημα.

Διάβασε τι είπε στο TLIFE για το ατύχημα η φίλη της Πωλίνας, Τζένη: "Βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η κατάσταση της Πωλίνας είναι πολύ σοβαρή."

Υπήρχε κάποιος μάρτυρας που μίλησε για το ατύχημα; "Υπήρχε κάποιος, αλλά δεν το είδε από την αρχή. Άκουσε το μπαμ και είδε την Πωλίνα αιμόφυρτη. Από όσο γνωρίζω σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει φανάρι ώστε να έχει περάσει Πωλίνα με κόκκινο. Υπάρχει κάποιο μόνο που στρίβει. Ψάχνουμε και για άλλους μάρτυρες, σιγουρα υπάρχουν! Το ατύχημα έγινε μεσημέρι και είναι πολυσύχναστη περιοχή. Υπάρχουν μαγαζιά... Φοβούνται να έρθουν να πουν το ό,τιδήποτε αλλά αν δουν την Πωλίνα μας πώς είναι τότε ας κρίνουν μόνοι τους. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση της."

Στο νοσοκομείο ποιος τη μετέφερε; "Ασθενοφόρο τη μετέφερε αλλά δεν γνωρίζω ποιος το κάλεσε. Ήταν μόνη της..."

Ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό ήταν εκεί; "Ναι, από τα λίγα που γνωρίζω δεν έφυγε... Δεν μπορώ να γνωρίζω πολύ καλά. Από την Παρασκευή που έγινε είμαι στο νοσοκομείο."

Οι γονείς της πώς το έμαθαν; "Έγώ τους ειδοποιησα, από μένα το έμαθαν. ήταν να συναντηθώ με την Πωλίνα, είμαστε κολλητές. Είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ. Μου είχε πει ότι θα έρθει σε είκοσι λεπτά. Είναι πολύ τυπική... Κι ένα λεπτό να αργήσει στέλενει μήνυμα. Έπαιρνα στο κινητό δεν είχε σήμα... Είχα κι ένα κακο προαίσθημα... Ξεκίνησα να παίρνω στα νοσοκομεία και μου είπαν από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ότι έχει γίνει μια εισαγωγή... Πήρα εγώ και τους ειδοποίησα ενώ η αστυνομία το έκανε στις 19:00."

Την επισκέφτηκε ο αστυνομικός στο νοσοκομείο; "Νομίζω πως ήρθε μαζί με τον πατέρα του. Για όποιον είδε κάτι, το σημείο ακριβώς που έγινε είναι πάνω στη Γρηγορίου Λαμπράκη και απέναντι από τη στάση που βρίσκεται κοντά σε γνωστό οίκο νυφικών."

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-77-42507.html

στο συγκεκριμένο σημείο πάντως δεν έχει φανάρι και 20 μέτρα πιο πριν έχει υπόγεια διάβαση.... λέει γνωστό οίκο νυφικών, το μαγαζί αυτό είναι στο ρεύμα προς κερατσίνι εκεί έχει φανάρι, νομίζω όμως πως δεν έχει πεζοφάναρο. από το άλλο ρεύμα δεν έχει κανένα φανάρι.

Η κολλητή της φίλη Τζένη, που την περίμενε να συναντηθούν για καφέ, ανησύχησε όταν είδε πως η Πωλίνα αργεί, έψαξε σε όλα τα νοσοκομεία και έμαθε ότι είχε γίνει μια εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Αν είναι δυνατόν για πόσο βλάκες μας περνάνε......:blink:

Οκ μάλλον θα πρέπει να είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί στην εξαγωγή συμπερασμάτων τότε. Από ό,τι διαβάζω ο πιθανώς υπαίτιος οδηγός τελικώς δεν εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, ενώ τα περί μαρτύρων μάλλον προέρχονται από τη φίλη της κοπέλας και βασίζονται στην εκτίμηση για πιθανό φόβο των μαρτύρων λόγω αστυνομικού οδηγού.

Δυστυχως η κατασταση της υγειας της συμφωνα με τους θεραποντες ιατρους ειναι πλεον μη αναστρεψιμη...

Ειναι ασυλληπτο.Δυο παιδια με τον ιδιο τροπο,δεν το χωρα ανθρωπινος νους..Καταρα στον υπανθρωπο που την εγκατελλειψε,ελπιζω να πιαστει και να αποδοθει οση δικαιοσυνη μπορει να αποδοθει...
Καλο της ταξιδι προς εναν καλυτερο κοσμο που δε δολοφονει τα παιδια του...........

Διόρθωση: το περιπολικό που τραυμάτισε την 20χρονη ΔΕΝ την εγκατέλειψε Εξαιτίας της παραπληροφόρησης η οικογένεια δεν μπορεί να βρει μάρτυρες ΣΧΟΛΙΑ (5) 410 Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια κοπέλα 20 ετών η οποία, την προηγούμενη Παρασκευή, συμπαρασύρθηκε από περιπολικό στην περιοχή του Κορυδαλλού. Η Ελευθεροτυπία έγραψε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν, όχι όπως έγραψα περί εγκατάλειψης αλλά λέγοντας ότι ο πατέρας της κοπέλας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις φήμες περί εγκατάλειψης μιας και δεν ήταν μπροστά - κι εμείς το αναδημοσιεύσαμε. (Μύλος!) Παρ' ό,τι διευκρινιζόταν και στα δύο δημοσιεύματα ότι εκείνη την ώρα δεν ήταν επιβεβαιωμένο το αν παρατήθηκε η κοπέλα στο δρόμο, το γεγονός ότι εμείς (δεν γνωρίζω για άλλα ΜΜΕ) δώσαμε την εντύπωση ότι μπορεί και να παρατήθηκε -με αποτέλεσμα να μπουν σάλτσες και βεβαιότητες σπασμένου τηλεφώνου από άλλα Μέσα, με κάνει να θεωρώ πολύ σημαντικό να βάλουμε το update. Μαζί βέβαια και με τη συγνώμη μας προς την οικογένεια και τους εμπλεκόμενους, που δεν παρακολουθήσαμε στη συνέχεια το θέμα ώστε να γράψουμε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Είναι δική μου η ευθύνη. Από την πλευρά της οικογένειας μας -της ξαδέρφης της συγκεκριμένα- μας έγραψαν το εξής: "Μου είπαν αν μπορω να βοηθησω για να μαθευτει η αληθεια γιατί το χουν παρει σειρα τα site και γραφουν τα ίδια και με περισσότερες σαλτσες. Η κοπελα συμπαρασυρθηκε, αλλα το περιπολικο σταματησε και εμεινε στο σημειο. Δεν την εγκατελειψε και η οικογενεια δηλαδή γνωριζει τον οδηγο. Το μονο που ψαχνει ειναι μαρτυρες για το ατυχημα γιατί ξερουν μονο την πλευρα του οδηγου. Θελουν μαρτυρες του ατυχηματος γιατί η κοπελα ειναι στην εντατικη. Η τωρινή, επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας είναι η εξής: "Αναζητούνται μάρτυρες τροχαίου. Την Παρασκευή 1/2/2013 στις 15:30 τραυματίστηκε σοβαρά η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη από διερχόμενο περιπολικό στη Γρηγορίου Λαμπράκη (Γρ. Λαμπράκη 171). Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας και βρίσκεται στην εντατική. Ζητούνται μάρτυρες που να είδαν το περιστατικό για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τροχαίου. Παρακαλώ μην την αγνοήσετε. Φήμες που κυκλοφορούν πως το περιπολικό πέρασε με κόκκινο και πως η Πωλίνα εγκαταλείφθηκε, δεν ευσταθούν αφού στο σημείο δεν υπάρχει σηματοδότης και το περιπολικό δεν έφυγε απ'το σημείο. 6976754730 [email protected] " Δεν ξερω αν μπορείς να το κοινοποιήσεις απλά να γραψετε την αλήθεια τουλάχιστον γιατί με αυτή την λασπολογία προς τον αστυνομικό δυσκολευεται η οικογενεια να βρει μαρτυρες για το τροχαιο. Πηγή: www.lifo.gr

119576-20xroni-xaropalevei-stin-entatiki-afou-xtypithike-apo-peripoliko-1-315x236.jpeg

Ένα κορίτσι 20 χρόνων κηδεύτηκε χθες στο νεκροταφείο της Νίκαιας. Η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη χτυπήθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι από ένα περιπολικό στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλλό. Η κοπέλα έμεινε αρκετή ώρα αιμόφυρτη στο κράσπεδο, ενώ οι αστυνομικοί δέχτηκαν τα καθησυχαστικά χτυπήματα στην πλάτη από συναδέλφους τους, σύμφωνα με διηγήσεις περαστικών.

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/...AF%CF%82+%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1