S3000 ή V2500 ή R86

Αντωνης Β

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,544
Ξάδερφος πρέπει να ψωνίσει μέσα σε καμιά δεκαριά μέρες (ελέω γυναίκας..... ξέρετε τώρα εσείς) με τη βοήθεια μου 40άρα (τηλεόραση εννοούμε πάντα).

Τα μοντέλα που παίζουν είναι 40S3000, 40V2500 και 40R86.
Τόσο καιρό περιμέναμε την D3000 αλλά μάλλον τη πατήσαμε.

Πείτε μας γνώμες για αυτές ή κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το πεδίο τιμής. Στο βάθος του μυαλού παίζει και η 42PX70 (που έχω εγώ) που του αρέσει αλλά θα παίξει πολύ laptop και φοβάται.
Στο ακόμα πιο βάθος παίζει "Kuro" αλλά ξεφεύγουμε στη τιμή οπότε το αφήνουμε.

ΕΠΕΙΓΟΝ.........ΒΟΗΘΕΙΑ -bye-

Re: Απάντηση: S3000 ή V2500 ή R86

Την έχει νομίζω στη electro-net, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν πήγα εγώ.

ναι εκει την ειχα δει και εγω μαζι με την 40m86

δεν εχω γνωμη για την s3000 αλλα εαν εχει περιπου την ιδια ποιοτητα εικονας με το μοντελο που αντικαθιστα τοτε 40r86.

Η S3000 είναι ελαφρώς καλύτερη της V2500 και έχει καλύτερη συνεσιμότητα από αυτήν!Πες του να Δεί την 40S3000 και την 40R86 δίπλα δίπλα

Ήρθε και ο ξάδερφος του Αντωνη Β...! (εγώ είμαι αυτός :)

Σας χαιρετώ όλους και ευχαριστώ που βοηθάτε να ξεπεραστεί η κρίση στο γάμο μου (αυτό θα γίνει όταν επιτέλους πάρω μια απόφαση, δηλαδη μια τηλεοραση)

Είδα τις 2 τηλεοράσεις δίπλα δίπλα και νομίζω ότι περισσότερο μου άρεσε η R86… Απο την αλλη ποτε δεν ξερεις πως τις ρυθμιζουν στα μαγαζια...

Πέρα από τις κλασσικές απαιτήσεις (καλή εικόνα, καλό value for money κλπ) οι ιδιαίτερες απαιτήσεις που θα οδηγήσουν στην τελική επιλογή είναι:

Α) να συμπεριφέρεται καλά σε σύνδεση με PC (HTPC / web browse / παιχνιδια)
Β) να έχει μη αντανακλαστική επικάλυψη καθώς το σαλόνι είναι κάπως φωτεινό (ο αισθητήρας φωτεινότητας της SONY κάνει καλή δουλεία?)
Γ) να υποστηρίζει PiP / P&P (η TV εκτελεί και χρέη θυροτηλεόρασης)
Δ) καλή αναπαραγωγή video που από HD camera (θα αποκτηθεί μια σε λίγους μήνες)

...και μια γενικότερη ερώτηση: Τι εννοούμε όταν λέμε ότι η SONY 40D3000 δέχεται και σήμα 1080p? Είναι σημαντικό αυτό?

οπως παντα αποκλινω απο τα πλαισια που τιθενται
και προτεινω

40F86

allios 40M86

R86? για 40αρα? χωρις Full HD? δε θα την επαιρνα. (οπως και δεν την πηρα)

...και μια γενικότερη ερώτηση: Τι εννοούμε όταν λέμε ότι η SONY 40D3000 δέχεται και σήμα 1080p? Είναι σημαντικό αυτό?

η 40D3000 νομιζω δεν ειναι 1080p ασχεο αν το δεχεται και το προσαρμοζει μετα.

ειναι πολυυυυ σημαντικο οχι μονο να το δεχεται..... να το δειχνει κι ολας!!!!!!!!!!!!

http://www.pricerunner.co.uk/pi/2-908539/TVs/Sony-Bravia-KDL-40D3000-Product-Info

Full HD: No