Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

http://www.ebay.com/itm/330844078826?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Δεν θα πω "τρέξτε να το αγοράσετε" γιατί δεν ξέρω τι παίζει.. Αλλά η τιμή του φαίνεται αρκετά τίμια!

Βέβαια, λείπουν τα περισσότερα εξαρτήματα, οπότε έχει δουλειά και επιπλέον κόστος ώστε να γίνει DAC, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον.

TA πήρα και τα 2 ,,

το σαβρόπουλο πήγε σε κολλητό που το φτιάχνει

,, το πλακετάκι με το usb τα σπάει ..

πήρα και δευτερο ..

το πρώτο επίσης εξαφανίστηκε ..

όλοι κάτι έχουν και ακούνε ,, εγώ μονο πλακέτες διασπαρτες παντού ..

Οτιδήποτε έχει βγει εν την πορεία σε σχέση με το εν λόγο είναι ταμαμ και καλύτερο ,,

αυτό απλά το πατάει στο σβέρκο ..

το μυστικό των κινέζων είναι ένα .. η τιμή και η αντιγραφή ,,,,

παιδιά μιλάμε πάντα για διαφορές ,,, μικρές ,, αλλα ουσιαστικές ,,

θα το ακούσω πιο καλά εντος ολίγων ημερών ,,
'οπως πρέπει ,,

απλά ο κινέζος έχει χεστει στο χρήμα ..

και πάλι ,,

το καλο που έχει είναι οτι είναι πασπαρτου. ετσι και αλλιώς εμείς αυτα που παίρνουμε τα μετατρέπουμε τελείως. αυτο είναι φτιαγμένο με αυτή τη λογική.

αυτο που δεν εχω καταλάβει είναι τι εισόδους μπορεί να δεχτεί το κιτ και με ποιο τρόπο τις επιλέγεις.
στο ντεμο δείχνει να παίρνει ι2ς απο το usb αλλά έχουν προβλέψει και spdif ? και πως?

και πως τις επιλέγεις?
hardware η software?

Διαβάζω στο Ebay: "The PCB runs in hardware mode(default), it also has SDA SCL routed out for Diyer to change the es9018 register if needed."

Οπότε όπως το βλέπω hardware επιλογέας δεν παίζει σίγουρα, οπότε δεν μπορείς να τις εκμεταλλευθείς όλες και επιπλέον το ES9018 λογικά έρχεται με default ρυθμίσεις στους registers, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχει περιθώριο για fine tuning αν του συνδέσεις έναν μικροελεγκτή μέσω I2C (π.χ. HiFiDuino ή δικό μου).

Επίσης με δεδομένο ότι δεν μπορεί αυτόματα να καταλάβει αν δέχεται I2S ή s/pdif, πρέπει από τη μάνα του να έρχεται ρυθμισμένο για τον έναν ή τον άλλο τύπο σύνδεσης. Οπότε θα έλεγα ότι ο μικροελεγκτής είναι μονόδρομος (μικρό το κακό και το κόστος αρκεί να έχεις κάποια βασική εξοικείωση με Arduino).