Sacd iso on a mac

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Έχει κανεις ιδές ρε παιδιά πώς μπορώ να παίξω sacd iso στο mac?

Έωψ το Audirvanna plus και παίζει κανονικότατα dsf και dsdiff τα iso που περιέχουν τα dsdiff ενώ τα βλεπει και τα ανοίγει το mac δεν ανοίγει το περιεχόμενότους το Audirvanna+ καμία ιδέα;

MMM μπέρδεμα... άλλα ανοίγουν αλλα δεν μπορώ να ανοίξω τα tracks ενώ άλλα δεν ανοίγουν καν..

Μπερδεμα Help..

Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόγραμμα που να παίζει sacd.iso σε mac. Μια λύση θα ήταν εξαγωγή των αρχείων από το iso σε pc και μεταφορά στο mac.

Λοιπόν το βρήκα.. Ανοίγουμε το iTunes Integration στο Audirvanna+ ,Μετά πάμε απο το μενού του Audirvanna σε Audirvanna>Add files to iTunes>Drag & Drop το iso τστο παράθυρο που ανοίγει και Βουαλα!!!

Πρέπει να έσπασα ρεκός πρωτιάς.. Ως μέλος που θέτει ένα ερώτημα και το απαντάει ο Ίδιος ..Τι κερδίζω?...

Καλά έκανες και το κατέγραψες, γιατί θα με χρησιμέψει κι εμένα η πληροφορία σε λίγες μέρες που θα συνδέσω τον mac pro με το Mytek.

Υπολόγισε και ένα πενηνταρικάκι για το A+ (Το free demo κραταει μόνο δυό βδομάδες κλάψ...)

Κάνω εδώ paste το κείμενο απο το email που μου έστειλαν απο την Audirvanna

Hello Petros,

If you are using the playlist mode, you simply drag and drop the ISO on the playlist.
If you are using the iTunes integrated mode, you add the ISO tracks to iTunes by using the "add to iTunes" command of the Audirvana Plus menu.

Best regards,
Damien Plisson

Τα δοκίμασα και τα δύο δουλεύουν μιά χαρά με το DAC να γράφει την μαγική λεξούλα "DSD" στην οθόνη του και να "Ζωγραφίζει.." :Banane0: