Samsund d7000 και 2 προβληματακια συνδεσης...

David

Established Member
19 September 2007
197
Θεσσαλονίκη
Εχω την ενλογω τηλεοραση και εχω 2 προβληματάκια...
το πρώτο είναι σχετικά με την σύνδεσή του με το ινερνετ μεσω ethernet...χρειάζεται μήπως ειδικό καλώδιο ή είναι το κλασικό ethernet? ...γιατί μου βγάζει συνέχεια πως δεν ειναι συνδεμένο με το ρουτερ μου...
και το δευτερο προβλημα ειναι σχετικο με τον σκληρο που εχω συνδεσει για τις εγγραφες μου...ειναι ενας 2,5" ελεμεντς και τον εχω μόνιμα συνδεμένο στην τηλεόραση, όμως πολλές φορες όταν επιχηρώ εγγραφή, μου ζηταει ξανα ελεγχο κτλπ , σαν να πρόκειτε για καινουρια συνδεση σκληρού...τι μπορει να συμβαινει?

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Αν μοιάζει με αυτόν:

1684280.JPG

είναι λίγο αργός σαν δίσκος. Μήπως δεν αρκεί η ταχύτητα για εγγραφή;
(Δεν το έχω δοκιμάσει, υπόθεση κάνω με βάση την χαμηλή ταχύτητα αντιγραφής που βλέπω σε έναν που έχω. Μου λύθηκε η απορία γιατί ήταν φθηνότερος σε σχέση με τους essential, που δεν μπορούσε να μου λύσει ο υπάλληλος... Το ίδιο πράγμα μου είπε ότι είναι, αλλά δεν ήταν τελικά... :ROFLMAO:)

David

Established Member
19 September 2007
197
Θεσσαλονίκη
παρομοιος ειναι, αλλα δεν φαινεται να εχει προβλημα με την ταχυτητα, αφου τον δοκιμαζει η τηλεοραση και μου λεει ολα οκ...και εχω γραψει εκπομπες και το εχω δουλεψει σε time shift πως λέγεται....το προβλημα ειναι πως μπορει πχ αυριο να παω να γραψω κατι και να συμπεριφερεται σαν να προκειται για καινουριο δισκο που θελει φορμαρισμα ελεγχο κτλπ...!

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Τον αφαιρείς συχνά από την τηλεόραση; Κλείνεις την τηλεόραση από τον διακόπτη ρεύματος (ώστε να μείνει χωρίς τάση);
Αυτή η συμπεριφορά μπορεί αν σημαίνει ότι ο δίσκος έχει προβλήματα στο σύστημα αρχείων (μήπως έχει bad sectors; ) ή δεν γίνεται unmount σωστά.

David

Established Member
19 September 2007
197
Θεσσαλονίκη
ο δισκος ειναι μονιμα συνδεμενος στην τηλεοραση και δεν την κλεινω παρα μονο απο το τηλεκοντρολ...ίσως να θελει φορμαρισμα απο υπολογιστη ξανα...δεν ξερω!