Samsung 2014 : 40H6200,40H6400,40H6500

sportman

New member
11 April 2014
22
Γεια σας σε όλους και συγχαρητήρια για τις πληροφοριες που παρέχετε.
Θα ήθελα να μου πείτε τις πραγματικές διαφορές (panel,πραγματικα hz, κ.α) ανάμεσα σε αυτα τα τρία νέα μοντέλα της Samsung εκτός βέβαια από την τιμή που είναι προφανές.Φαντάζομαι θα είναι πολύ λίγοι αυτοι που τις έχουν αγορασει μιας και εμφανίστηκαν αυτη την εβδομάδα στα καταστήματα . Ευχαριστώ

Καλωσόρισες. Με τις τιμές που έχουν τώρα αγοράζεις άνετα κάποια άλλη στις 46"-47"...

Καταρχην θα πρεπει να ανεβεις σε ιντσες δηλαδη 48'' ...(εφοσον σε παιρνει ο χωρος τοποθετησης ).
Δευτερον περιμενε λιγο (μετα το Πασχα) να πεσουν και αλλο οι νεες SAMSUNG.
Σημερα μιλησα με πωλητη για την 48αρα Η6400,η οποια αναμενεται την επομενη εβδομαδα και μου εδωσε τιμη 850 μετρητα βεβαια!

Δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη της samsung απο 40 ιντσες να πηγαίνει στις 48'' .Ανεξάρτητα από αυτο ομως θα ήθελα να ξερω τις διαφορες σε αυτα τα τρια μοντελα ειτε ειναι 40 ειτε 48

παντος ΜΗΝ φοβασαι τις ιντσες συνηθιζονται ταχυτατα και μετα θα θελεις παραπανω ...

Εάν κάποιος είναι στα 2,5 μέτρα και βλέπει κατά 70% τηλεοπτικα κανάλια (οτε τv,nova) και θέλει να παρει samsung τι κανει ? Ειναι υπερβολή οι 48'' ιντσες και οι 46 ' για τετοια απόσταση. Αρα για αυτο εχω ανοίξει αυτο το post για δω τα χαρακτηριστικα των τριών μοντέλων που αναφέρω .Συμφωνω με τους παραπάνω για τις παραπανω ιντσες αλλα εμένα για τη συγκεκριμένη απόσταση ταβάνι ε´πιναι οι 42 '

Εάν κάποιος είναι στα 2,5 μέτρα και βλέπει κατά 70% τηλεοπτικα κανάλια (οτε τv,nova) και θέλει να παρει samsung τι κανει ? Ειναι υπερβολή οι 48'' ιντσες και οι 46 ' για τετοια απόσταση. Αρα για αυτο εχω ανοίξει αυτο το post για δω τα χαρακτηριστικα των τριών μοντέλων που αναφέρω .Συμφωνω με τους παραπάνω για τις παραπανω ιντσες αλλα εμένα για τη συγκεκριμένη απόσταση ταβάνι ε´πιναι οι 42 '

οι πιο πολλοι απο το φορουμ (μαζι και εγω) ξεκινησαν απο 32 με 40 ιντσες σε παρομοια αποσταση και εχουν καταληξει η επιθυμουν 55 ιντσες.απλα θα θελαμε και εμεις καποιος να μας το ελεγε πιο νωρις ωστε να γλυτωναμε και κατι...και εγω ελεγα πω πω 40 ιντσες τερας και μετα μου φαινοταν μικρη..και τα λεφτα και ο χωρος και η γνωμη σου ειναι δικη σου απλα στην θεση σου ειχαμε βρεθει και θα βρεθουμε αργοτερα....οσο για τις σειρες h ειναι νωρις...περιμενε λιγο η χτυπα μια f σειρα σε καλη τιμη

Εχω και μια αλλη επιλογή. Μου πουλαει ενας συγγενης την σονυ 42w805A σε πολυ καλη τιμη γιατι θελει να παρει μεγαλυτερη αλλα δισταζω με καποια πραγματα που εχω διαβασει εδω στο φορουμ.

Εχω και μια αλλη επιλογή. Μου πουλαει ενας συγγενης την σονυ 42w805A σε πολυ καλη τιμη γιατι θελει να παρει μεγαλυτερη αλλα δισταζω με καποια πραγματα που εχω διαβασει εδω στο φορουμ.

για εμενα ειναι μια μετρια τηλεοραση....τωρα αν στην πουλα πολυ φθηνα....ποσο ζητα και ποσες ιντσες??

450 ευρω 42''. Οταν την είδα επαθα την πλακα μου αλλα οταν διαβασα εδω καποια πραγματα την εβλεπα με αλλο ματι. Σαν να ειχε πολυ φωτεινοτητα .Κουραζε λιγο

Re: Απάντηση: Samsung 2014 : 40H6200,40H6400,40H6500

Εάν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει τις ουσιαστικες διαφορες σε αυτες τις τρεις tv εκτος απο αυτα που αναφερονται στα siteς ευπρόσδεκτος

Πέρυσι από F6400 και κάτω για οπίσθιο φωτισμό υπήρχε μια σειρά LED ενώ από F6500 και πάνω δυο σειρές για καλύτερη ομοιομορφία οθόνης. Αν ισχύει το ίδιο και φέτος δεν το γνωρίζω.

οι πιο πολλοι απο το φορουμ (μαζι και εγω) ξεκινησαν απο 32 με 40 ιντσες σε παρομοια αποσταση και εχουν καταληξει η επιθυμουν 55 ιντσες.απλα θα θελαμε και εμεις καποιος να μας το ελεγε πιο νωρις ωστε να γλυτωναμε και κατι...και εγω ελεγα πω πω 40 ιντσες τερας και μετα μου φαινοταν μικρη..και τα λεφτα και ο χωρος και η γνωμη σου ειναι δικη σου απλα στην θεση σου ειχαμε βρεθει και θα βρεθουμε αργοτερα....οσο για τις σειρες h ειναι νωρις...περιμενε λιγο η χτυπα μια f σειρα σε καλη τιμη

:SFGSFGSF:

απο 6400 ή απο 6200?
είχα την εντύπωση οτι 6400-6500 διέφεραν μόνο στον επιπλέον δορυφορικό δέκτη της 6500.

το mediamarkt δίνει την 40f5500 399 καινούρια με εγγύηση 2χρόνων. οπότε τα 450 του φίλου σου μου φαίνονται σχετικά πολλά.
παρόλα αυτά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι καλύτερα να πας σε 48.

Ειχα διαβασει ότι η πρωην 6400 ειχε μια σειρα led ,ενω η πρωην 6500 δυο σειρες led. Τωρα οι νεες 6400 και 6500 εχουν κοιν οαπο οτι βλεπω τα 400 hz (100 φανταζομαι πραγματικα)

...καλη η τιμή των f αλλά οι h βγαίνουν σε 48 οπότε έχουν ενα συν ακόμη,δεν αξίζει δηλαδή το ρίσκο της αγοράς μιας σειράς h χωρίς να διαβάσουμε reviews πρώτα?