samsung 32eh5000 πρόβλημα με σκληρό δίσκο

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

frelas

New member
23 December 2011
41
Καλησπέρα . Εχω την samsung32eh5000 και ενώ είχα ένα σκληρό δίσκο toshiba 620giga τον έπαιζε κανονικα. Με τα πολλά πεσιματά όμως απο τα παιδιά βγήκε off και αφού κράτησα την θήκη αγόρασα ένα wd 2,5 750 giga . Τον συνδέω κανονικά ανάβει το φωτάκι αλλά απο εκεί και πέρα δεν μπαίνει μέσα . Δοκίμασα και σε NTFS kai EXFAT. Γνωρίζει κάποιος τι σκληρούς και τι μορφή υποστηρίζει η τηλεόραση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,074
ΑΘΗΝΑ
ntfs σιγουρα,γιατι ολα τα usbflash,σε αυτην την μορφοποιηση τα εχω.
το προβλημα σου ομως δεν ειναι εκει...
σκληρο 2,5 αρι σε εμενα δεν το σηκωσε η τηλεοραση.
ο 620gb που αναφερεις ηταν σιγουρα 3.5αρης με δικο του ρευμα.
τωρα ο 2,5αρης wd που πηρες,θελει τροφοδοσια απο την usb,οποτε η τιβι δεν μπορει να του δωσει το απαιτουμενο ρευμα γι`αυτο και δεν παιζει.

frelas

New member
23 December 2011
41
Εχω την ίδια θήκη . Ηταν ένας εξωτερικός 2,5 LACIE . τον 750 τον χώρισα στα 2 και τώρα δουλεύει. Αλλά έχει πολύ αργή απόκριση και δοκιμάζοντας διάφορα καλώδια USB με κάποια η τηλεόραση αναγνωρίζει τους σκληρούς ενώ με κάποια όχι. Μήπως αλλάζοντας καλώδια μπορώ να πετύχω καλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων η φταίει που ο σκληρός είναι μεγάλος.

kostas_dr

AVClub Enthusiast
22 November 2010
1,112
City of Athens
Δεν νομίζω να φταίει το μέγεθος του δίσκου.
Εγώ παλαιότερο μοντέλο της Samsung που έχω, διαβάζει χωρίς πρόβλημα δίσκο 2TB, με δική του τροφοδοσία.