SAMSUNG 37 C630 LCD ή SAMSUNG 32 C5000 LED??

Μιλαμε για την 32'' την 650 που την βρηκα 539 Ε στον Κωτσοβολο και 549 στο Πλαισιο.Ανεφερα την 630 σε 37'' γιατι την ειχε σε προσφορα 499 στο Media Markt.

Η απόσταση θέασης είναι 1μιση μέτρο.Για 32 πήγαινα και μαξ 500 Ε αλλα μου φάνηκε ευκαιρία η 630 γι αυτα που προσφερει σε αυτα τα χρηματα.Μέχρι χθες ημουνα αποφασισμενος να παρω την 32C530 με 400 Ε αλλα ειδα τις τιμες αυτων των 2 σημερα και το ξανασκεφτηκα.Πιστευεις οτι με την LED θα δω καποια μικρη διαφορα στην ποιοτητα στο τηλεοπτικο η να την απορριψω λογω του οτι πληρωνεις κυριως το ονομα?
Επίσης στα χαρακτηριστικα του φυλλαδιου γραφει για την C5000 οτι εχει ULTRA CLEAR PANEL- ισχυει κατι τετοιο?
Ευχαριστω

Οντως η C5000 εχει ULTRA CLREAR PANEL και ειναι μια χαρα τηλεοραση

Ειναι αξιοπιστες οι Samsung?Ειδα την προσφορα των μιντια στα 499 την 630 κ ειπα να την παρω για το εξοχικο μου μιας κ εψαχνα για μια 32'' γυρω στα 400.Ειναι καλη προσφορα ή να περιμενω μηπως βρω κατι καλυτερο τωρα που πλησιαζει κ το πασχα?

Ειναι αξιοπιστες οι Samsung?Ειδα την προσφορα των μιντια στα 499 την 630 κ ειπα να την παρω για το εξοχικο μου μιας κ εψαχνα για μια 32'' γυρω στα 400.Ειναι καλη προσφορα ή να περιμενω μηπως βρω κατι καλυτερο τωρα που πλησιαζει κ το πασχα?
Εγω τη θεωρω την κορυφαια εταιρεια στον τομεα των τηλεορασεων.
Καλυτερη τιμη για 37αρα για αυτα που προσφερει δε νομιζω να βρεις-αν κ τα πανελ στις συγκεκριμενες ιντσες δεν ειναι και τα καλυτερα,
πιστευω οτι ειναι πολυ καλη αγορα.
Το μονο που με προβληματιζει ειναι που την εχει το Media Markt και δεν ξερω κατα ποσο ποιοτικες συσκευες φερνει σε σχεση με Πλαισιο για παραδειγμα.

Ειναι αξιοπιστες οι Samsung?

Συμφωνα με καποιες ερευνες του Consumer reports ειναι η πιο αξιοπιστη μαρκα LCD στην Αμερικη μαζι με την Sony.

Μην περιμενεις παντως και τιποτα το υπερβολικα ανθεκτικο. Οι σημερινες τηλεορασεις δεν ειναι φτιαγμενες για να εχουν αντοχη στον χρονο.