Samsung 40" H6500

paraskevakos

New member
20 December 2010
63
Καλησπέρα στο φόρα. Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τηλεόραση για αγορά για το υπνοδωμάτιο. Έχω διαβάσει εδώ στο φόρα πολύ καλά λόγια και έχω πιστεί να την πάρω. Το πρόβλημά μου είναι ο δικτυακός χώρος από όπου και θα γίνει η αγορά. Τί παίζει με e-shop; Το κομμάτι το έχει βγάλει σε προσφορά σύμφωνα με το link: http://www.e-shop.gr/samsung-ue40h6500-40-3d-led-smart-tv-full-hd-p-PER.157476 . Έχετε να μου πείτε κάτι που πρέπει να προσέξω; Πώς πρέπει να γίνει η αγορά κτλ; Επιπλέον, αξίζει σαν τιμή; Ευχαριστώ.

Γεια σου

Και εγω σημερα το πρωι ειδα τη προσφορα και την παρηγγειλα μετα απο λιγη ωρα. Η τιμη ειναι πολυ καλη, μια βολτα στα αλλα και θα το δεις αμεσως.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...eviews-Eντυπώσεις-Σχόλια/page4?highlight=6500
Οσο αφορα το e-shop, προσωπικα εχω αγορασει πολλες φορες πραματα και δε μου ετυχε καμια στραβη, μη σε παρω στο λαιμο μου φυσικα, your call!

Χαιρετισμους

Και εγώ μόλις την είδα σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ καλη ευκαιρία, ωστόσο επείδή έχω διαβάσει κατά καιρούς όχι και τόσο καλά σχόλια για την εν λόγω επιχείρηση, γι αυτό θέλω και άλλες πιο έμπειρες γνωμες.

Τα πράματα είναι απλά ( με βάσει όσα μου έχουν πει οι υπάλληλοι του e-shop ).
Στον πρώτο χρόνο εγγύησης , η τηλεόραση θα επισκευαστή , αλλιώς θα αντικατασταθεί και στον δεύτερο χρόνο εγγύησης θα σου πιστωθεί ένα ποσο ( μικροποσό πιθανότατα ) για να αγοράσεις νέα tv από την samsung , σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής.

Αυτά μου είπαν , αυτά ξέρω , αυτά λέω.

Για ποιο λόγο δεν κάνουν και το δεύτερο χρόνο εγγύησης ότι και στο πρώτο, επισκευή ή και αντικατάσταση αλλά πιστώνουν ένα κάποιο ποσό, αν δεν επισκευάζεται, που από ότι λες αν κατάλαβα καλά, δεν είναι συγκεκριμένο αλλά προφανώς όπου σε πιάσουν;
Εκτός λοιπόν του ότι αυτή του είδους η αντιμετώπιση εμένα μου κάνει για πονηρή να μη τη πω αλλιώς, για ποιο λόγο κάποιος να αγοράσει από εκεί, σε αντιστάθμισμα της όχι καλής αντιμετώπισης της εγγυήσεως; και επίσης γιατί γίνεται αυτό, δεν είναι παράνομο; Η εγγύηση από τη samsung δεν είναι; γιατί υπάρχει μέσω αυτών αυτή η διαφοροποίηση;
Ρωτώ όλα τα παραπάνω, διότι ποτέ δεν έχω ψωνίσει από αυτούς, αλλά ούτε και ιντερνετικά ποτέ κάτι τέτοια προϊόντα , δεν εμπιστεύομαι αν δεν δω από κοντά..... και με αυτά που διαβάζω τώρα γίνομαι ακόμα πιο δύσπιστος, όσο και αν δελεάζομαι πολλές φορές με πραγματικά μεγάλες διαφορές τιμών σε αρκετά προϊόντα.

Tι να σου πω φιλε,εγω απο e-shop δυσκολα θα αγοραζα,λογω διαφορων που εχω ακουσει.Απο την αλλη βεβαια η τιμη εχει 200 ευρω διαφορα σε σχεση με μεγαλες αλυσιδες στυλ κοτσοβολος,public κτλ.Θελει σκεψη το πραγμα!Παντως αν κανεις κανα 3μηνο ακομα υπομονη θα την βρεις κοντα στην τιμη του e-shop,κοντα στις γιορτες και απο τις μεγαλες αλυσιδες.