samsung 40C630 ή 40C5000?

dimitrispm

Established Member
15 January 2010
122
Και τις δύο τις έχει το πλαίσιο με 649. Προορίζεται για tv, ταινίες, λίγο gaming και ίσως σύνδεση με laptopt. Ποια αξίζει περισσότερο ρε παιδιά;

Για κοίτα κι αυτή. Ανάμεσα πάντως στις δύο που αναφέρεις η C630 είναι στα 100 Hz με CCFL λάμπες, ενώ η C5000 είναι στα 50 Hz και LED backlit. Αν βλέπεις αρκετά αθλητικά πας στην πρώτη. Αν όχι και θες τον πιο όμορφο σχεδιασμό πας στη δεύτερη. Στα λεφτά που αναφέρεις πάντως μπορείς να βρεις καλύτερες λύσεις είτε από φετινά μοντέλα, όπως η Panasonic που σου έχω βάλει πιο πάνω, είτε από περσινά μοντέλα σε καλύτερη τιμή (όσο υπάρχει stock φυσικά). :flute:

Η 630 ειναι σειρα 6 αρα ειναι καλυτερη σε εικονα απο την 5000 που ειναι σειρα 5.

Στην 5000 πληρωνεις τον λεπτο σχεδιασμο.

Την αγορά θα την κάνει μια φίλη μου και όπως καταλαβαίνετε το πρώτο κριτήριο είναι η εμφάνιση (!) Οπότε η 5000 έχει το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα η 630 έχει κάποιες επιπλέον δυνατότητες (όπως τα 100hz)? Κι εγώ την 630 προσπαθώ να την πείσω να πάρει. Αλλά πήγε και ρώτησε και ο πολιτής της πρότεινε την 5000 "επειδή είναι led και θα βλέπει καλύτερη εικόνα''!

Θεωρω πως η C630 ειναι καλυτερη για τον λογο οτι ναι μεν ειναι σειρα 6, αλλα και ο επεξεργαστης της ειναι hyper real engine και οχι DNi οπως εχει η 5000. Φυσικα ειναι μεταγενεστερος ο hyper real engine και προσθετα εξοπλισμενος παραυτα! προσωπικη μου αποψη? Αν ειναι να δωσεις αυτα τα χρηματα, βαζεις αλλα λιγα και πας στην σειρα 7 με την C750 που ειναι και 3D-fullHD και εχει παρει και αρκετα βραβεια, και γραφει και σε USB με PVR. Η κορυφαια τηλεοραση μεχρι τα 1000ευρω και οχι μονο. Σε πολλα reviews αναφερεται οτι "καβαλαει" την C7000 και φτανει σε επιπεδα C8000!!!Προσωπικα την εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και "μαγεμενος" απο την θεαση και το 3D της. Και μετατροπη απο 2D-3D (ψευδο-3D). Και 200hz!!! και στυλατη! τι αλλο θες!
Σκεφτειτε το. Δινουν και δωρο γυαλια στην συσκευασια. Ξεκινανε τιμες στο www.skroytz.gr απο 919 ευρω.

Last edited:
Παιδιά συμφωνώ κι εγώ για την c750 αλλά δεν είναι διατεθημένη να δώσει πάνω από 650ευρώ.

Παιδιά συμφωνώ κι εγώ για την c750 αλλά δεν είναι διατεθημένη να δώσει πάνω από 650ευρώ.

Πληροφοριακα η C5000 εχει και αυτη Hyper Real Engine (οχι DNIE ) οπως
και τα ακριβοτερα μοντελα και πολυ καλη εικονα για τα λεφτα της (οχι
τοσο στα αναλογικα καναλια)
Οσο για ποδοσφαιρο οπως ειπαν καποιοι οντως ειναι 50 hz και δεν
εχει πεντακαθαρη εικονα αλλα βλεπεις ανετα