Samsung 40M86 στα 1350?

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Εδω και καιρο αυτη η τηλεοραση με εχει κερδισει χαρη στο super clear panel και την πιο προσιτη τιμη της απο την F86. Περιμενα να πεσει η τιμη της οπως στο εξωτερικο που με την εισοδο της F86 την εριξαν αρκετα αλλα εδω δε το εκαναν. Τελικα πλεον μετα απο καιρο βλεπω οτι σε μαγαζι με ελληνικη εγγυηση εχει παει στα 1356 ευρω :

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9015&catid=208

Στη Γερμανια παιζει στα 1150 περιπου, αλλα εκει γενικα ειναι πιο φτηνα. Λετε να κατηφορησει και αλλο εδω? Μηπως αν και τα πιο μεγαλα μαγαζια ριξουν την τιμη να παιξει και καμια προσφορα η τιποτα τετοιο?

Απο τη μια φοβαμαι μη γινει discontinued και μεινει μονο η "ακριβη" F86 σαν επιλογη, απο την αλλη αμα την κοψουν μηπως τις ξεστοκαρει κανεις...

To budget μου ειναι γυρω στο 1000αρικο, και ειμαι διατεθημενος να περιμενω αν προκειται να φτασει εκει...απο την αλλη δε θελω να παρω κατι εναλλακτικο (οπως πχ η sony 40" 1080p που εβγαλε το expert στα 999 και ειναι τελεια προσφορα) γιατι μου αρεσει παρα πολυ αυτη η επιστρωση που εχει στο Panel η συγκεκριμενη...

Στα 1000 ευρω νομιζω οτι πολυ δυσκολα θα την βρεις γιατι ειναι μοντελο που εχει ακομη και σημερα ζητηση.

Απο την αλλη μερια μπορει να κανω και λαθος. Περιμενε για μετα τις γιορτες που η ζητηση θα ειναι χαμηλη και οι τιμες "χωμα".