Samsung 46" 3D αγορά και συζήτηση

stelioskaterini

New member
25 November 2011
12
Ενδιαφερομαι να πάρω την συγκεκριμένη τηλεόραση. Θα παρακαλούσα για σχόλια με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για όσους γνωρίζουν...

Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η UE46D6530....

Last edited by a moderator:
Δεν χρειάζεται να βάζεις το link του παρόντος νήματος σε διάφορα θέματα, όποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει εδώ (στο γράφω εδώ για να μην ψάχνεις σε άλλο νήμα που πήγε το link).

Επίσης έχεις χρόνο 10 λεπτών για να διορθώσεις ή συμπληρώσεις το μήνυμα σου (μετά το Reply) με την "Επεξεργασία μηνύματος".

Καλώς ήρθες στη παρέα μας, καλή συνέχεια και καλές αγορές.

Ευχαριστω φιλε, ενδιαφερομαι πιο πολυ για την Samsung UE46D65.. σειρα.
Ψαχνω για μια καλη προσφορά :-)

Kωστα η προφορα που βρηκα ισχυει και μαλλον σε αυτην θα καταληξω. Εσυ τι γνωμη εχεις για την 6530?

Είναι πολύ καλή απ'ότι έχω ακούσει και δεν έχει να ζηλέψει πολλά απ'τη σειρά D7000.
Αν δεις τα post θα καταλάβεις πως προτείνεται από πολύ πιο έμπειρα μέλη από εμένα.
Απλά μια επισήμανση.
Αν η προσφορά που βρήκες είναι από κατάστημα στην Ελλάδα και καινούργια θα μπορούσες να το γράψεις στις εκπτώσεις?
Την έβαλες χωρίς να αναφέρεις κατάστημα και προφανώς γι'αυτό σβήστηκε.
Θα βοηθούσες πολύ όσους ενδιαφέρονται για το μοντέλο.

Έχει όλα τα καλά των Samsung (σχεδιασμός , επεξεργασία τηλεοπτικού , media pleyer) αλλά και τα κακά των edge LED (clouding , banding , torchlight κτλ).

Αν είσαι τυχερός και δεν πέσεις σε πολύ clouding είναι πολύ καλή.

Καλησπερα, σημερα αγορασα την Samsung UE46D6530 με μονο 1099 απο Carrefour.
http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline2/Products/000/PID-000712518.aspx

Ειμαι τρισευτιχισμενος. Ειναι WooWWWW, από τον ενθουσιασμό είδα μια 3D ταινία από σκληρό Δίσκο, προσωπικά δεν με ενοχλήσαν τα ακριβουτσικα γυαλιά όπως λέγαν μερικοί σε forums.
Μπήκα λίγο στο Skype και είδα τον ξαδελφό σε μέγεθος λες και βρισκόταν μπροστά μου.
Με ζορίζει λίγο το Internet, δεν είναι εύκολη η πλοήγηση άλλα όλα μια συνήθεια.
Σήμερα γνώρισα την τηλεόραση του αύριο. γουάου
Τώρα γράφω στο USB μου το "Με λένε Βαγγέλη"
Τα λέμε τις επόμενες μέρες...