SAMSUNG 46`M86B

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,163
ΑΘΗΝΑ
εχθες εκανα μια βολτα στα καταστηματα για να "χαζεψω" τηλεορασεις,μιας και εχει παρθει αποφαση για αγορα 46 ιντσων,αφου η 50αρα που αρχικα σκεφτομουν,μας πεφτει λιγο μεγαλη....

"αναγκαστικα" λοιπον,παμε σε lcd :SFGSFGS5:,εκτος και εαν μας κανει κανα καλο μπαμ η πανα με το 46αρι πλασμα της.

ξεκινησα για την Μ87Β που ειδα οτι εχει καλη τιμη(1500),αλλα για κακη μου τυχη,διπλα της επαιζε η Μ86Β.
δεν ξερω εαν την διαφορα εικονας την "εφτιαχνε" το plexiglass που ειχε η 86,αλλα στα ματια μου μονο και μονο το βαθυ μαυρο που της εδεινε μου εφτανε...

υπαρχει καποιος κατοχος της να μου δωσει μια "εικονα",γιατι εχω ψηθει...?:AFADF0:

η καλυτερη τιμη που την βρηκα ειναι 1600 euro.

Ρε Δημητρη εισαι σιγουρος? Η Μ86 με την 87 ειναι ακριβως η ιδια τηλεοραση εκτος απο ενα διακοσμητικο αλουμινιου στο κατω μερος...

Μηπως ειχαν αλλες ρυθμισεις και μπερδευτηκες?-bye-

Ρε Δημητρη εισαι σιγουρος? Η Μ86 με την 87 ειναι ακριβως η ιδια τηλεοραση εκτος απο ενα διακοσμητικο αλουμινιου στο κατω μερος...

Μηπως ειχαν αλλες ρυθμισεις και μπερδευτηκες?-bye-

οχι ρε συ Γιαννη....
διπλα-διπλα ηταν και η διαφορα εκανε μπαμ....
σαν σασι και εικονα ηταν ουσιαστικα ιδιες με την 87,αλλα η 86 ξεχωριζε απ`ολες λογω της συγκεκριμενης επιστρωσης.

δεν ειναι ετσι η Ν87
αυτη ειναι η σειρα F
η σχεδιαση και το μπλε φωτακι ειναι μεταγενεστερα των σειρων Μ και Ν

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9015&catid=392

εχω την 46Μ86 και την πηρα λογω επιστρωσης
η Ν ηταν αρκετα φτηνοτερη και ΔΕΝ ειχε την γυαλιστερη επιστρωση καθως και αρκετα απο τα συστηματα εικονας της Μ
(δεν παιρνω ορκο για την σχεδιαση της Ν παει καιρος που την ειχα δει αλλα νομιζω οτι μοιαζει με την Μ πιο πολυ παρα με την F)

Last edited:
δεν ειναι ετσι η Ν87
αυτη ειναι η σειρα F
η σχεδιαση και το μπλε φωτακι ειναι μεταγενεστερα των σειρων Μ και Ν

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9015&catid=392

μπλε φωτακι(87)ειχε σιγουρα.
οι διαφορες στο σασι με την Μ86,ηταν το φωτακι και η βαση.

μπλε φωτακι(87)ειχε σιγουρα.
οι διαφορες στο σασι με την Μ86,ηταν το φωτακι και η βαση.

:nounder:μαλλον κανω λαθος.
Μακρια απο την Ν παντως, ειναι μια πετσοκομμενη Μ, η οποια ειναι μια πετσοκομμενη F :flipout:

ναι η F
(αλλα τα γραμματα αυτα δεν θα τα ξαναδουμε.Ηδη καταργηθηκαν και ηρθαν οι νεες σειρες)
Πληφοριακα ο Κοτσοβολος ειχε την 46Μ86 2999 του Σεπτεμβριο(ναι πριν 8 μηνες).Σημερα στα 1500-1600 νομιζω οτι πολυ καλη προταση

ναι η F
(αλλα τα γραμματα αυτα δεν θα τα ξαναδουμε.Ηδη καταργηθηκαν και ηρθαν οι νεες σειρες)
Πληφοριακα ο Κοτσοβολος ειχε την 46Μ86 2999 του Σεπτεμβριο(ναι πριν 8 μηνες).Σημερα στα 1500-1600 νομιζω οτι πολυ καλη προταση

για την Μ86,μου ειπε 1700 μετρητα.
με ενα γρηγορο ψαξιμο,την βρηκα 1600

H 46M86B ειναι 1000 φορές χειρότερη από την 46F86B. Τις έχω δει στο πλαίσιο (στουρνάρα) να παίζουν δίπλα-δίπλα και διαπίστωσα ότι πρέπει να περιμένω λίγο (λόγω τιμής) για να πάρω την 46F86 (η την 46Χ3500 της SONY).

1000 φορες χειροτερη και 1000 ευρω φτηνοτερη! :)
το ιδιο γινεται με την Ν σε σχεση με την Μ
Ετσι ειναι,οτι πληρωσεις παιρνεις αλλα σε αυτη την τιμη (1600) η 46αρα Μ ειναι μια χαρα.

1000 φορες χειροτερη και 1000 ευρω φτηνοτερη! :)
το ιδιο γινεται με την Ν σε σχεση με την Μ
Ετσι ειναι,οτι πληρωσεις παιρνεις αλλα σε αυτη την τιμη (1600) η 46αρα Μ ειναι μια χαρα.

κοντα στο 2χιλιαρο εχει η F....

H 46M86B ειναι 1000 φορές χειρότερη από την 46F86B.

Υπερβολες , η διαφορα ειναι μικρη.

Ασε που η F86 εχει πιο "παλιομοδιτικη" σχεδιαση μετα ηχεια στο πλαι.

Δεν βλεπω παντως λογο να παρεις την F86 (που καταργηθηκε) και οχι την Α656.

Υπερβολες , η διαφορα ειναι μικρη.

Ασε που η F86 εχει πιο "παλιομοδιτικη" σχεδιαση μετα ηχεια στο πλαι.

Δεν βλεπω παντως λογο να παρεις την F86 (που καταργηθηκε) και οχι την Α656.

σιγα-σιγα,παλι βλεπω ανεβαινουμε....:ADFAD2: