SAMSUNG 46' UED7000 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΧΝΕΣ!!!

arxontas7

Established Member
14 May 2008
239
Σας παραθετω τις παρακατω φωτογραφιες και αν μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτες οι γραμμες και αν παμε για πανελ ή την γλυτωνω?:music-smiley-005:.
Εγγυηση δεν υπαρχει εδω και ενα χρονο.Σε ταινιες δεν μου το κανει μονο σε εντονα μονοχρωμα εκτος απο μαυρο και ασπρο.Θα
ηθελα την βοηθεια σας.Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± 3.jpgΓβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± 2.jpgΓβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± 2 (1).jpgΓβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± 1.jpgΓβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± 1 (1).jpgΓβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± 3.jpg

Last edited:
Χμ!!!! πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά μην απογοητεύεσαι ακόμα, ας περιμένεις να σου πουν και οι πιο ειδικοί που θα το δουν.

Το θεμα που εχω σκασει πολυ ειναι οτι εγινε μετα απο 8 μηνες αφου ελειξε η εγγυηση και την πληρωσα 1800. Τι να πω ελπιζω να με βοηθησουν τα παιδια εδω με τις γνωσεις τους.

Το θεμα που εχω σκασει πολυ ειναι οτι εγινε μετα απο 8 μηνες αφου ελειξε η εγγυηση και την πληρωσα 1800. Τι να πω ελπιζω να με βοηθησουν τα παιδια εδω με τις γνωσεις τους.

η φαινομενο banding η προβλημα οδηγοι πανελ...

Λοιπον παιδια θα παω για αλλαγη πανελ τελικα.
Ξερει κανεις ποσο εγγυηση δεινουν σε αλλαγη πανελ οταν ειναι εκτος εγγυησης η τηλεοραση??

Λοιπον παιδια θα παω για αλλαγη πανελ τελικα.
Ξερει κανεις ποσο εγγυηση δεινουν σε αλλαγη πανελ οταν ειναι εκτος εγγυησης η τηλεοραση??
Σε συμφέρει οικονομικά η αλλαγή πάνελ;
Αν δε γίνομαι αδιάκριτος, ποιο το κόστος;

Αυριο θα ξερω. Καταλαβαινω τι λες αλλωστε για αυτο ρωταω. Αν ειναι για 6 μηνες η και χρονο κ μου πει πανω απο 4 με 5 κατοσταρικα δεν θα το αλλαξω φυσικα.

φιλε μου εμενα μου αλλαξαν πανελ και μου ειπαν ότι δεν εχει ουτε μια ημερα εγγυηση με ενδιαφερει να ακουσω και εσενα τι σου ειπαν.αλλα εγω ημουν εντος εγγυησης....και εάν μπορεις πες μας και κοστος