samsung 46eh6030 VS panasonic 47et5e

chris454

New member
27 April 2012
6
Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ποια απο τις παραπανω δυο τηλεορασεις θα αγοραζατε? Χρηση 50% HD ταινιες (2d kai 3d) και 50% ps3. Σε μαγαζι που τις ειδα να παιζουν hd trailers η πανασονικ ηταν ελαχιστα καλυτερη απο τη σαμυ. Όμως αξίζει τα 150ευρω περισσοτερα η panasonic? Επειδη δν υπαρχει εξωτερικος media player ξερετε μηπως ποιας τηλεορασης απο τις δυο ο mp μπορει να προβαλει κανονικα υποτιτλους σε 3d sbs ταινια? Αν υπαρχει δυσκολια σε αυτο τοτε μπορει να χρησιμοποιθει υπολογιστης για συνδεση.

Αν αγοράσεις την Samsung μπορείς με τα ρέστα να αγοράσεις και ένα media player της προκοπής.

Οι media player των τηλεοράσεων είναι λύση ανάγκης.

Σε γενικές γραμμές πάντως αν εξαιρέσουμε την διαφορά στην τιμή εγώ θα προτιμούσα την Panasonic.

PANASONIC 47ET5 (+1 ιντσα ,+4 γυαλια μαζι +ξεκουραστο 3D και λεπτοτερη απο την SAMSUNG , τιμη με παζαρι γυρω στα 830-850 e)

Eιμαι κατοχος της tv (αγορα στα 918e προ μηνος περιπου)

οτι κερδιζει εστω και στις λεπτομερειες η πανασονικ το διαπιστωσα και γω στο μαγαζι που τις ειδα. Απλα δεν ξερω αν αυτη η διαφορα αξιζει τα 150 γιουρος παραπανω...

παιδια επειδή το Σάββατο τις είδα και εγώ να παίζουν ,ακόμα και την σαμμυ 6100,έπεζαν όλες το ιδιο ανιμε 3D,η πανασονικ ήταν σαφώς ανωτερη,σε βαθος,σε κινηση,τελίως ξεκούραστη και το οποίο το θεωρώ βασικό εαν θα μπει σε μια οικογενεια με μικρά παιδια τα οποία θα βλέπουν 3D.το active 3D μετά από 1 λεπτό καταλαβενα μια κούραση στα στα ματια.ασε τι θελουν ενα καρο λεφτα 4 ζευγαρια.Είμαι σαμσουγνάκιας χρόνια αλλα λέω αυτό που είδα.εγω παντως αναθεώρησα και πάω για την πανασονικ

Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη η 6030 σε 2d. Πανομοιοτυπες ειναι για μενα