Samsung 46M86bd για PC Monitor

dolfinpg

New member
21 November 2006
22
Έχω πάρει την Samsung 46M86bd την οποία και χρησιμοποιώ για pc monitor και μόνο.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν υποστηρίζει αναλύσεις (πχ 1440x900) οι οποίες διατηρούν την αναλογία φυσιολογική στα σχήματα (κύκλος και τετράγωνο και όχι έλειψη και ορθογώνιο).
Αυτό και μόνο αρκεί για να μου είναι άχρηστη για επίδειξη αρχιτεκτονικού cad προγράμματος.
Καμμία ιδέα για να δουλέψει αυτή ή τουλάχιστον κάποια που να κάνει για τη δουλειά μου;
Βοηθήστε βρε παιδιά γιατί πέταξα 1400 ευρώ απο το παράθυρο και θα πετάξω άλλα τόσα...:AFADF0:

Δυστηχώς οι τηλεοράσεις παρέχουν ελάχιστα PC modes. Επίσης η native ανάλυσή τους δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις σου για ακριβή γεωμετρία και μάλλον η ορθότερη λύση είναι να πας σε ένα καλό 24-26άρι Monitor.

Last edited:
Έχω πάρει την Samsung 46M86bd την οποία και χρησιμοποιώ για pc monitor και μόνο.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν υποστηρίζει αναλύσεις (πχ 1440x900) οι οποίες διατηρούν την αναλογία φυσιολογική στα σχήματα (κύκλος και τετράγωνο και όχι έλειψη και ορθογώνιο).

Η παραπάνω ανάλυση που λες έχει αναλογία πλευρών 16:10. Ακόμα και να την δεχόταν πάλι θα υπήρχε παραμόρφωση μιας και το πάνελ είναι 16:9.

Δηλαδή θα ξαναγυρίσω στους παλιούς καλούς αλλά ευπαθέστατους data projectors. Σε ένα χρόνο κάηκε η λάμπα και μετά απο την αλλαγή τα χρώματα ήταν για κλάματα. Μπλέ στην κορυφή, κίτρινο στη μέση και καφέ κάτω...
Ευχαριστώ παιδία. Τουλάχιστον γλύτωσα τα χρήματα της 2ης TV...