samsung 48H6500 φθηνότερη απο 48H6400.Γίνεται;

Στο ίδιο κατάστημα αν κοιτάξεις η 6500 είναι 100 ευρώ πιο ακριβή , το ότι σε κάποια καταστήματα την έχουν προσφορά πιο χαμηλά από την 6400 σίγουρα παιζει ρόλο και ότι μιλάμε για παραεισαγωγές από άλλες χώρες (βλέπε e-shop).

Οι σίγουρες διαφορές είναι ο δορυφορικός δέκτης (dual tuner) της 6500 , υπάρχει και η 6410 που είναι ασημί/λευκή με διαφορετική βάση.

Γενικά η σειρά 6 της Samsung την ίδια εικόνα έχει με απειροελάχιστες διαφορές (κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Sony με τα μοντέλα 805B και 829B). Οι αποκλίσεις στην τιμή οφείλονται στο marketing (MCI , micro dimming) και σε σχεδιαστικές διαφορές.

Re: Απάντηση: samsung 48H6500 φθηνότερη απο 48H6400.Γίνεται;

Η διαφορά μεταξύ των δύο
ποια είναι ;

Εξωτερικά, επειδή τις είχα δει και τις 2 σε ένα μαγαζί, μου φάνηκε ότι η 6500 είναι πιο λεπτή (σε πάχος) από την 6400, και είχε μικρότερο bezel γύρω από την οθόνη. Αυτά, συν το δορυφορικό δέκτη που είπε ο Yperion.

Η ενσωμάτωση 2ου δέκτη επιτρέπει PiP και PaP σε δύο κανάλια της digea ή ειναι μόνο για δορυφόρους;

Στο ίδιο κατάστημα αν κοιτάξεις η 6500 είναι 100 ευρώ πιο ακριβή , το ότι σε κάποια καταστήματα την έχουν προσφορά πιο χαμηλά από την 6400 σίγουρα παιζει ρόλο και ότι μιλάμε για παραεισαγωγές από άλλες χώρες (βλέπε e-shop).

Yperion , εσύ τι γνώμη έχεις για τα περί εγγύηση από e-shop , είναι αξιόπιστο κατάστημα ?

Εγώ ρώτησα σήμερα στο τηλέφωνο για το θέμα παραεισαγωγή , αλλα με διαβεβαίωσαν ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί , είναι ότι θα με πίστωση η samsung ένα ποσο και θα αγοράσω καινούργια tv , ενώ η επισκευή από e-shop/samsung και η αντικατάσταση είναι τα πιο πιθανά σενάρια.

Εσύ λοιπόν τι γνώμη έχεις και πιστεύεις ότι το θέμα παραεισαγωγή ισχύει και στα pc που έχουν?
Τι θα μου πρότεινες σε εμενα και όσους πάνε να αγοράσουν από e-shop , να τσιμπήσουν τις προσφορες η να κάνουν ακόμα ένα μηνα υπομονή μέχρι να μαζέψουν το ποσο που ζητάνε κωτσόβολοι και public etc... ??