Samsung 49'' KS8000 ή KS9000; Δώρο και ένα κινητό!

MerNion

New member
3 June 2013
85
Καλησπέρα,

απλό το ερώτημα σε όσους έχουν κάποια από τις 2 ήδη ή το έχουν ψάξει. Ξέρω οτι θέλω 49'' και όχι μεγαλύτερη γιατι δεν χωράει κάτι άλλο στο σημείο που είναι να μπει. Επίσης δεν θέλω την 7000 και κάτω γιατι θέλω το κεντρικό στήριγμα στο πόδι και τον διπλό δέκτη καθώς και το λίγο δυνατότερο ηχείο.. Το ερώτημα είναι όλα τα άλλα (το οτι η 9000 ειναι κυρτή, Supreme Motion, Supreme UHD Dimming, Auto Depth Enhancer κλπ) αξίζουν 200 ευρώ παραπάνω; Θα μου πεις μπροστά στα 1900 τι είναι αλλα 200, αλλά αν δεν αξίζουν καθόλου γιατι να τα δώσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

π.σ. έχει και ένα σχετικά ακριβό κινητό δώρο αυτές τις μέρες η samsung με κάθε τέτοια τηλεόραση...

Θεωρω οτι η 8000 σε αυτες τις ιντσες σε καλύπτει πλήρως. Οι κυρτές εχουν νοημα ύπαρξής απο 55+

Το S7 αν το το πουλαγες ποσο θα το εδινες??? :-)

Ισως η κυρτή να με βοηθούσε όμως γιατι εκεί που θέλω να την βάλω είναι μια γωνία και ίσως έτσι μπει πιο καλά στην γωνία τον τοίχων, χωρίς να πρέπει να βγει τόσο έξω όσο η επίπεδη 8000..
Φαντάζομαι όσο πουλιέται και στο skroutz στα φτηνα μαγαζιά, 500-550 απλά θα ήταν από την επίσημη αντιπροσωπεία και οχι απο κάποιο τυχαίο μαγαζι σαν αυτά τα πολλά που υπάρχουν.