Samsung 50c6500 ή Panasonic 50s20

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
Εσείς ανάμεσα στις 2 ποιά θα διαλέγατε και γιατί? τείνω προς την samsung γιατι ειναι λεπτη και επειδη θα μπει στο σαλόνι θα έχουμε και την άποψη της συζύγου. απο την άλλη απ αυτά που έχω διαβάσει εδώ (και σας ευχαριστώ όλους) η Panasonic φαίνεται ποιοτικότερη σαν κατασκευή. Θέλω να πώ είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους που τελικά να θυσιάσω την ομορφιά για χάρη της Panasonic?

Ακριβως οπως τα γραφεις ειναι , η C6500 υπερτερει σε σχεδιασμο , εχει πιο συγχρονα μενου κτλ. και η S20 υπερτερει σε εικονα και ποιοτητα κατασκευης...

Δεν έχω δεί την S20 από κοντά, αλλά για την Samsung μπορώ να πω ότι η ποιότητά κατασκευής της είναι άψογη. Πολύ δεμένο πλαίσιο, στιβαρό μεταλλικό σώμα και απολύτως αθόρυβη.

εσενα περίμενα να μου απαντήσεις Yperion και ευχαριστώ. έχω τις εξής αμφιβολίες. Μένω Ηράκλειο Κρήτης και δεν υπάρχουν πουθενά να τις δω(ακομα). Θέλω να την βάλω πάνω απο το τζάκι σε ένα χώρο που έχω κάνει και που κάνει εσοχή 7Cm για να μην έχει πρόβλημα η tv με το τζάκι (....οοοοταν το ανάψω). Η samsung έρχεται σχεδιαστικά ακριβώς γι αυτό το χώρο(επειδη είναι λεπτή). Με την σύζυγο είχαμε δεί μαζί την G20 και συμφώνησε κάπως. Τώρα επειδή οικονομικά δεν με παίρνει για την g20 έχουν αρκετές προσφορές για την s20 και σκέφτομαι να την χτυπήσω. Λογικά έχει καλύτερη εικόνα, καλύτερο ir αλλά θα είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές απο την samsung για να μην την πάρω αυτήν τελικά
Σημ. εγώ την pana εχω καλύτερα αλλά ρωτάω εσάς αν τις έχετε δεί και ποια είναι πιο ανθεκτική γιατί είναι τηλεόραση "οικογένειας"

Δεν έχω δεί την S20 από κοντά, αλλά για την Samsung μπορώ να πω ότι η ποιότητά κατασκευής της είναι άψογη. Πολύ δεμένο πλαίσιο, στιβαρό μεταλλικό σώμα και απολύτως αθόρυβη.

ευχαριστω για την απάντηση. βασικά σχεδιαστικά δεν πιστεύω να διαφέρει απο τις led lcd samsung οι οποίες είναι άπαιχτες σχεδιαστικά. απλά για την ποιόοτητα εικόνας και περισσότερο για το ir δεν ξέρω

ευχαριστω για την απάντηση. βασικά σχεδιαστικά δεν πιστεύω να διαφέρει απο τις led lcd samsung οι οποίες είναι άπαιχτες σχεδιαστικά. απλά για την ποιόοτητα εικόνας και περισσότερο για το ir δεν ξέρω

Σχεδιαστικά είναι στο ίδιο στιλ, αλλά πιο παχιά από τις τελευταίες υπερ-λεπτές lcd, όμως αρκετά πιο λεπτή από τις άλλες plasma της αγοράς. Κατασκευαστικά οι plasma samsung δεν έχουν καμία σχέση με τις lcd, πολύ ανώτερες ποιοτικά και πολύ πιο βαριές. Όσο για την ποιότητα εικόνας είναι πολύ μπροστά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με lcd στις ανάλογες συνθήκες θέασης. IR όσο είμαι στο στρώσιμο δεν εχω δει. Για αργότερα δεν ξέρω θα δείξει.

Εγώ πήρα την Samsung 50c6500 ,μετά από αλλαγή της panny g10 που είχε πρόβλημα ΙR(ήταν demo και την χάλασαν, δεν έφταιγε η tv..)
Διαφορά με την g10 στην εικόνα δεν είδα ,δεν ξέρω για την s20 αν και τα specs των 2 τηλεοράσεων είναι σχεδόν τα ίδια..
Και οι 2 εξαιρετικές!
+internet,media player,all share που έχει η Sammy
Δες λίγο και το θέμα που έχουν οι Panasonic με την αύξηση του μαύρου http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=56421 + τα floating blacks http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1203030&postcount=636 σε κάποια κομμάτια
Η Sammy δυστυχώς είναι πολύ καινούργια και δεν υπάρχουν reviews αλλά είμαι σίγουρος πως και σε αυτήν θα βρουν διάφορα προβλήματα..Ήδη πολλοί κάτοχοι στην Αμερική γκρινιάζουν για τον θόρυβο της..Η δική μου δεν κάνει πάντως..
Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής αν μπεις στο thread με τις βλάβες θα δεις ότι η Samsung “κερδίζει “ όποτε o yperion έχει δίκαιο..Αν και είναι και θέμα τύχης..τι θα σου κάτσει..Eξωτερικα παντως,η sammy δειχνει πιο ακριβη(ποιοτικη) TV..Εσωτερικα δεν ξερω..
Οποια και να πάρεις θα την ευχαριστηθείς..

Η samsung έρχεται σχεδιαστικά ακριβώς γι αυτό το χώρο(επειδη είναι λεπτή). Με την σύζυγο είχαμε δεί μαζί την G20 και συμφώνησε κάπως. Τώρα επειδή οικονομικά δεν με παίρνει για την g20 έχουν αρκετές προσφορές για την s20 και σκέφτομαι να την χτυπήσω.

Τοτε παρε την C6500...

Μαλιστα και ο φιλος παραπανω λεει οτι δεν εχει σημαντικη διαφορα στην εικονα με την G20...

ΙR η δικια μου εχει πολυ και με το παραμικρο ,αλλα φευγει αμεσως..

ΙR η δικια μου εχει πολυ και με το παραμικρο ,αλλα φευγει αμεσως..

οταν λες φευγει αμέσως εννοείς πχ "αλλάζω κανάλι και χάνεται" η τρέχεις burn-in δισκάκι καμια ώρα ξέρω γω και φεύγω. επίσης το ir είναι ενοχλητικό? δηλαδή πχ βλέπεις μια ταινία με μπαρες πάνω κάτω και μετά βάζεις ενα ακνάλι και βλέπεις μια αχνάδα εκεί που ήταν οι μπάρες.
σημ. είναι η 1η επίπεδη τηλεόραση που θα πάρω και μόλις προχτές μπήκα στο νέο σπίτι και θέλω να την ευχαριστώ καταλαβατε? γι αυτό ρωτάω πολλά απο εσάς που ξέρετε

Δεν ξερω να σου πω για την Samsung αλλα στην δικια μου Panasonic αν δεν βαλεις καποια κενη εισοδο και δεν βαλεις το προσωπο σου κοντα στην οθονη με σβηστα φωτα δεν φαινεται το IR...

Mε λιγα λογια ενας που δεν θα το ψαξει πολυ δεν προκειται να το δει ποτε...

Δεν ξερω να σου πω για την Samsung αλλα στην δικια μου Panasonic αν δεν βαλεις καποια κενη εισοδο και δεν βαλεις το προσωπο σου κοντα στην οθονη με σβηστα φωτα δεν φαινεται το IR...

αυτό ήθελά να ακούσω. δεν έχω δει πλάσμα απο κόντα τόσο ώστε να την ψάξω και δυστυχώς δεν υπάρχει καμια απο τις 2 εδώ Ηράκλειο και δεν μπορώ να ξέρω. αν είναι κάτι που φαίνεται σε τελείως μαύρο φόντο και καθαρίζει μετά απο κανένα 15λεπτό ε τότε δεν το συζητάω καν

Στα 5-10 το πολυ εξαφανιζεται καθε ιχνος...ημερα δεν φαινεται καν ιχνος , μονο νυχτα σε κενη εισοδο....

Στην αρχη καμια εβδομαδα μπορει να καθεσαι να ασχολεισαι με το IR μετα θα βαρεθεις και δεν θα ψαχνεις καν να το βρεις απλως θα απολαμβανεις την τηλεορασαρα σου...

Ετσι ακριβως..

την samsung c6500 που ειναι τοσο λεπτη ποσο αποσταση πρεπει απο τον τοιχο να την κρεμασουμε για να μη ζεσταινεται; υπαρχει μια βαση τοιχου της samsung που την κρεμας σαν καδρο..κανει αραγε για πλασμα;