samsung 55d6750 η 55d6530 ???

kostas26k

New member
6 January 2011
39
εχω καταληξει σε αυτες τις 2,εαν ξερει καποιος ποιες ειναι οι ουσιωδεις διαφορες και ποια απ τις 2 να διαλεξω?επισης γιατι την 6750 την εχει μονο το πλαισιο?

Δηλαδη οποια εταιρεια βαλει ενα αυτοκόλλητο "micro dimming" πανω κατευθειαν πιανει τους καταναλωτες Κωτσους...

Γιατι εγω βλεπω οτι ειτε η D7000 με το υποτειθεμενο micro dimming ειτε η D6530 το ιδιο μαυρο εχουν....

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46d7000-ue40d7000-201105281160.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40d6530-ue32d6530-201108131337.htm

Οποτε οποιος τσιμπησει με το κολπο τσιμπησε.

πολυ μπερδεμα η αγορα τηλεορασης,αμαξι πιο γρηγορα πηρα...τωρα καλοβλεπω και τις φετινες sony 55ex720 και το μεγαλο βημα η 55HX920.υπαρχει αποψη για αυτες και σε σχεση με τις samsung τι γινεται?

ειμαι αναμεσα σε αυτες τισ 2 τηλεορασεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τις διαφορες τους.

1: το micro dimming εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην εικονα?
2: η d6750 εχει δορυφορικο δεκτη αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει και η d6530 στο site της samsung αναφερει και για τισ 2 τα εξης:

Ενσωματωμένος δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης (DTV Tuner): Ναι
DTV Reception(DVB-T/T2/C/S2) : DVB-T / C / S2
CI+:
CI+
MHP/ MHEG (version):
Όχι
3: η d6530 εχει κανονικο browser ή εχει μονο προσβαση σε samsung applications;

DVB-S2 είναι δορυφορικός δέκτης δεύτερης γενιάς, HD δηλαδή.
Οπότε έχουν και οι δύο.
Και κανονικό browser να'χει, προτιμότερο να συνδέσεις ένα απλό PC στη TV.
Δε νομίζω να "τραβάει" και πολύ.

Όσο έχει την αποκλειστικότητα το Πλαίσιο, η 6750 θαναι ακριβή και η διαφορά με την 6530 αρκετή. Πάραυτα, καλό κομμάτι η 6750

DVB-S2 είναι δορυφορικός δέκτης δεύτερης γενιάς, HD δηλαδή.
Οπότε έχουν και οι δύο.
Και κανονικό browser να'χει, προτιμότερο να συνδέσεις ένα απλό PC στη TV.
Δε νομίζω να "τραβάει" και πολύ.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό.Μπορείς να έχεις HD κανάλια και σε μια DVB-S συχνότητα.Όπως αντίστοιχα και σε DVB-T.Απλώς οι συχνότητες DVB-S2 εκμεταλεύονται καλύτερα το διαθέσιμο bitrate.

Όσον αφορά τον browser,μην περιμένετε και πολλά.
Σε κάθε περίπτωση,από τον καναπέ μπορείς να δεις τον καιρό κλπ.