Samsung 65 ιντσών

28 June 2006
2,941
Συμφορουμίτες γεια σας. Το έτερον ήμισυ θέλει μεγαλύτερη TV. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ πλέον βλέπω και σπουδαία πράγματα από τα 3,5 μέτρα με τη 46άρα (άτιμα 50+).
Εντάξει, το ξέρω, 2 ζευγάρια γυαλιά υπερμετρωπίας σίγουρα θα κόστιζαν λιγότερο, αλλά είναι αμετάπειστη. Να πω τη μαύρη αλήθεια, ούτε εμένα με συναρπάζει η ιδέα να εναλλάσσω 2 γυαλιά για να δω μια ταινία.
Ήδη έχω τα πρεσβυωπικά δίπλα, αλλιώς αντί για pause στο control πατάω ότι νάναι.

Αν κατάλαβα καλά, το μέλλον είναι οι OLED (ευχαριστώ Δημήτρη - Δημητρακούδη - για την ενημέρωση). Άρα σε 2-3 χρόνια - αν είμαστε καλά- , πάλι θα έχουμε θέμα.
Έχω μερικά ερωτήματα - μιας και παρακολουθώ σποραδικά το αντικείμενο - και θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε:

1) 1000άρικο or not 1000άρικο; Παίρνω 65άρα με 1500, ή με 2500; Βλέπουμε κυρίως TV, blue-ray (HD γενικώς) και καθόλου -μα καθόλου- αθλητικά.
2) Τι είναι αυτό το 2400/1300 ΗΖ, τη στιγμή που τα πάνελ είναι 120 ή 60άρια αντίστοιχα;
3) Από την εμπειρία σας με την αγορά ως τώρα, υπάρχει περίπτωση το 1500 για 65άρα 4Κ να γίνει σε κανα δίμηνο 1000 -μπορώ να περιμένω μέχρι το φθινόπωρο, δεν είναι και αντικαρκινική θεραπεία να είναι επείγουσα- ή απλά θα έχουμε πάλι με 1500 τις σημερινές των 2500; (κάτι σαν τα laptop και τα 350 ευρώ δηλαδή)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, καλό Σ/Κ σε όλους.

Υ.Γ: Θα είναι samsung. Όλο το σπίτι είναι samsung (note 4, edge s7, 2 x tablet 8,4" pro). Γενικά έχω ένα κόλλημα με τη samsung - παρά τις όποιες αδυναμίες στη δικτύωση (οι άλλες εταιρίες είναι τρισχειρότερες).

Στα 1500 ευρώ περίπου βρίσκεις διαθέσιμη την φθηνότερη Samsung, την προπέρσινη H6400. Οι περσινές Sony σειράς 8, στις 65", είναι μάλλον καλύτερες επιλογές, κοντά στα 1500. Με λιγότερα χρήματα πάντως, δύσκολα θα βρεις αξιόλογη λύση σε αυτή την διαγώνιο.