Samsung 6750 από Πλαίσιο

Convla

New member
20 May 2011
16
Καλησπέρα μετά από έναν μήνα
Ενδελεχούς εντρύφησης στο forum
Κι αφού ξεστραβώθηκα αρκετά, είπα να
επικαλεστώ την γνώμη- γνώση σας για την Samsung 6750 46" που έχει αποκλειστικά το πλαίσιο στην τιμή των 1500 ευρώ!
Επειδή πλήρωσα τα ίδια για μία samsung HD ready 40" χωρίς mpeg4
και προφανώς την πάτησα, τι με συμβουλεύετε;
1.Είναι καλή αγορά;
2.Θα απαξιωθεί γρήγορα λόγω ενεργού 3D κ.ά;
3. Υπάρχει καλύτερη πρόταση;
Είναι για σαλόνι, στα 3,5 μέτρα,80% TV,1-2 ταινίες την εβδομάδα, Internet
Ευχαριστώ!

Αν δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 3D κομμάτι κοίτα καλύτερα την Panasonic G30. Κερδίζεις και σε ίντσες και σε χρήματα. :a0210:

θές αγορά αποκλειστικά από πλαίσιο????

βλέπω την 6750 την έχει στα 1550 και με 1570 παίρνεις σειρά 7 που ουσιαστικά είναι σειρά 8 με γυαλικό αντί ασημικό στα πλάγια.

http://www.skroutz.gr/s/329895/Samsung-UE46D7000-46.html?keyphrase=46d7000

στο πλαίσιο η συγκεκριμένη έχει 1592.

πέρα από την πρόταση του Μιχάλη (δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι για πλάσμα) δώσε κάτι παραπάνω αν μπορείς και πήγαινε σε αυτήν

http://www.skroutz.gr/s/326908/Sony-KDL-55EX720-55.html?keyphrase=55ex720

το μέγεθος μετράει.

Last edited:
Μιχάλη με ενδιαφέρει σαν νέα τεχνολογία για να είμαι updated, αλλά κυρίως κολλάω στις plasma γιατί θέλουν σκοτάδι,στρώσιμο,καίνε πολύ,
Καίγονται πιο εύκολα και είναι για τους θιασώτες τις τέλειας εικόνας.
Στον αντίποδα, μου αρέσουν οι gudgetιές ο σχεδιασμός και η γενικά τεχνολογική αρτιότητα της Sam.

Vas papava ευχαριστώ για τις προτάσεις σου! Την είδα την Sony αλλά κάτι με φρενάρει γμτ, δεν ξέρω!
Ίσως είμαι θύμα της Sam αλλά μου φαίνεται υποδεέστερη σαν εικόνα σαν feeling χωρίς browser και gadget!
Έχω λάθος;
Πολύ σκρούτζ πέφτει εδώ! Συμφέρει; Είναι αξιόπιστο; Μένω Θες/νίκη και φοβάμαι μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος!
Το πλαίσιο την 7000 δεν την σπρώχνει ιδιαίτερα, λένε δεν έχει διαφορές καθόλου και τέτοια!

Ωραία θα συμφωνήσω με τα περισσότερα, αλλά πρέπει να έχει υπόψιν πως οι LED LCD έχουν σε αρκετές περιπτώσεις το μισό χρόνο ζωής από αντίστοιχα μοντέλα plasma. Θα επιμείνω στην αρχική μου πρόταση, αλλά εάν θέλεις οπωσδήποτε LCD θα σου έλεγα να κοιτάξεις είτε την Sony EX720 ή την Samsung D6530. Είναι οι καλύτερες ως προς απόδοση/τιμή φετινές LCD τηλεοράσεις και είναι μέσα στο budget σου, ακόμα και οι 55".

Last edited:
Μιχάλη με ενδιαφέρει σαν νέα τεχνολογία για να είμαι updated, αλλά κυρίως κολλάω στις plasma γιατί θέλουν σκοτάδι,στρώσιμο,καίνε πολύ,
Καίγονται πιο εύκολα και είναι για τους θιασώτες τις τέλειας εικόνας.
Στον αντίποδα, μου αρέσουν οι gudgetιές ο σχεδιασμός και η γενικά τεχνολογική αρτιότητα της Sam.

Ουτε σκοταδι θελουν ουτε στρωσιμο αυτα ανηκουν σε αλλες εποχες. Ενω απο αντοχη στον χρονο εχουν μεγαλυτερη απο τις "LED".

Στα 3.5 μετρα παντως εγω θα κοιταζα 55" , αφου σου αρεσει η Samsung την 55D6100 η την 55D6530.

To Πλαισιο ειναι "φαρμακει"ο στις τιμες , κοιτα στο skroutz κανα αλλο μαγαζι.

Μιχάλη η 6750 λένε ότι είναι ότι η 6530 με microdimming και δώρο γιαλιά3D και δεν έχουν διαφορά 100 περίπου ευρώ!
Όσο για 55 πολύ μεγάλη δεν είναι στα 3,5 μέτρα; Άσε που φοβάμαι ότι θα φάω παντόφλα από την σύζυγο αν δει κανά θηρίο!

Yperion respect! Σε διαβάζω καιρό και προσκυνώ ταπεινά!
Είσαι όμως plasmatάκιας έτσι;
Με το burn in και την φωτεινότητα του χώρου μου τι γίνεται;
Βλέπω TV πάντα στο φως!

Δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές πάντως σύμφωνα με αυτό. Μεταξύ μοντέλων της ίδιας σειράς δε νομίζω να υπάρχει διαφορά στην εικόνα. Ίσως η D7000 να έχει λίγο καλύτερη εικόνα από τις D6xxx, αλλά δε νομίζω πως αξίζει τη διαφορά. Καλό πάντως θα ήταν να τις δεις από κοντά και αν γίνεται σε τηλεοπτικό σήμα.

Μιχάλη η 6750 λένε ότι είναι ότι η 6530 με microdimming και δώρο γιαλιά3D και δεν έχουν διαφορά 100 περίπου ευρώ!
Όσο για 55 πολύ μεγάλη δεν είναι στα 3,5 μέτρα; Άσε που φοβάμαι ότι θα φάω παντόφλα από την σύζυγο αν δει κανά θηρίο!

Στα 3.5 μετρα θα μπορουσες να βλεπεις σε προβολεα και 120".

Με τα λεφτα που δινεις παιρνεις την D7000 που θεωρητικα ειναι καλυτερη (σειρα 7 αντι για 6) απο εκει και περα η επιλογη δικη σου.

ΥΓ. Εγω ως κλασικος πλασματακιας που λες θα επαιρνα μια Panasonic 50GT30 με τα λεφτα αυτα.

Aν έχεις σκοπό να αγοράσεις την τηλεόραση από το Πλαίσιο με 42 ευρώ διαφορά έχεις πάνελ 200Hz έναντι 100Hz και καλύτερο design.
Στην θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου.
Μιλάω για την 46D6750 και την 46D7000.