Samsung απο Γερμανο και εγγυηση

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,047
καλησπερα παιδια πριν απο 1.5 χρονο ειχα παρει απο το Γερμανο ενα Samsung κινητο,ηταν το star που ειναι touch screen.Εδω και 2 ημερες και στα καλα του κοθουμενου,ουτε μου επεσε το τηλεφωνο,ουτε τιποτα.Απλα εκει που μιλουσα και το εκλεισα,οταν μετα πηγα να ξανακαλεσω η οθονη αφης απλα δεν δουλευε.Τους το πηγα και μου ειπαν οτι πραγματι εχει χαλασει η οθονη αφης και για την αντικατασταση πρεπει να πληρωσω 130 ευρο.Ρε παιδια απο οσο γνωριζω 2 χρονια δεν ειναι η εγγυηση?Για ποιο λογο μου λενε οτι δεν καλυπτομαι??Ποιος εχει δικιο,εγω ή αυτοι?

Αν δεν έχει χτυπήματα ή/και γρατζουνιές το τηλέφωνο, νομίζω ότι δεν μπορούν να σε αφήσουν ακάλυπτο. Γενικά η Samsung έχει 2 χρόνια, απευθύνσου κατευθείαν στην αντιπροσωπία, να δείς τι θα σου πούνε...

το τηλεφωνο σαφως και δεν εχει χτυπηματα.Σιγουρα μπορει να το δει αυτο καποιος.Ουτε χτυπηματα στην οθονη ουτε τιποτα.

Οπότε τι σου είπανε? Αν δεν έχει ζημιά από τον χρήστη, τότε είναι βλάβη, άρα σε καλύπτει η εγγύηση!

αυτοι μου ειπαν οτι πραγματι δεν ειναι κατι στο οπιιο να φταιω εγω,απλα επειδη ειναι εκτος εγγυησης θα πρεπει να το πληρωσω 130 ευρο.Εγω ομως μολις πηρα τηλεφωνο τωτα την γραμμη εξυπηρετησης του Γερμανου και μου επαληθευσαν οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια.Μου ειπαν οτι ΚΑΚΩΣ δεν κρατησαν το κινητο και να το στειλουν για επισκευη στην Samsung.Τους ρωτησα τι μου προτεινουν και μου ειπαν αυριο να παω παλι στο υποκαταστημα,να τους πω οτι μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων του Γερμανου και μου ειπαν οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια και οτι ειναι υποχρεωμενοι να το φτιαξουν.Αν εχουν οποιαδηποτε αμφιβολια επι τοπου απτο μαγαζι να παρουμε την εξυπηρετηση να τους το επαληθευσουν και αυτοι.Απλα συνεβει το κρασικο απο οτι καταλαβα,η ευκολη λυση 1 χρονος εγγυηση και αντε κοψε το κεφακι σου.Ομως δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχουμε ξυπνησει...

Καλά ότι θέλει κάνει το κάθε κατάστημα ή πετάνε την μπανανόφλουδα και σου λένε αν την πατήσει την πάτησε ο πελάτης;......

Για να δούμε τι θα απαντήσει το κατάστημα τώρα.