Τυχαίνει κι έχω μια σχετικά καινούρια 32άρα Samsung LCD στην κρεβατοκάμαρά μου.
Στης μητέρας μου το σαλόνι αντίστοιχα, υπάρχει μια επίσης σχετικά καινούρια 40άρα Samsung LCD άλλη σειρά μοντέλου όμως.
Αν ωστόσο ενδιαφέρουν τα ακριβή μοντέλα, να τα βρω και να σας τα πω.
Έτσι έχει τύχει λοιπόν να παρατηρήσω, πως πάρα πολλές συμπεριφορές μεταξύ τους δείχνουν απόλυτα κοινές.
Σε κάποιες απ' αυτές, θα ήθελα να κάνω κάποιες αλλαγές και δεν βρίσκω τον τρόπο (αν υπάρχει κάποιος δηλαδή).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Στης μητέρας μου το σαλόνι αντίστοιχα, υπάρχει μια επίσης σχετικά καινούρια 40άρα Samsung LCD άλλη σειρά μοντέλου όμως.
Αν ωστόσο ενδιαφέρουν τα ακριβή μοντέλα, να τα βρω και να σας τα πω.
Έτσι έχει τύχει λοιπόν να παρατηρήσω, πως πάρα πολλές συμπεριφορές μεταξύ τους δείχνουν απόλυτα κοινές.
Σε κάποιες απ' αυτές, θα ήθελα να κάνω κάποιες αλλαγές και δεν βρίσκω τον τρόπο (αν υπάρχει κάποιος δηλαδή).
- Πώς απενεργοποιείται ο ήχος έναρξής τους; Θα ρώταγα και για τον αντίστοιχο ήχο τερματισμού τους αλλά εκεί έχω βρει ότι ξεπερνιέται, αν πριν έχει πατηθεί το mute!!! Λίγο "πρωτόγονο" μου κάνει αλλά πάει στο καλό. Με τον ήχο έναρξης όμως δεν έχω βρει λύση και μου τη σπάει αφόρητα λέμε. Βλέπετε, έχω και μωρό στο σπίτι και, αν μη τί άλλο, είναι έως και "εγκληματικός" ένας τέτοιος ήχος, ειδικά τη στιγμή που ούτε καν την έντασή του δεν μπορώ να αλλάξω κάπως.
- Γιατί με το που ανοίγει η TV, υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση, στην άμεση ανταπόκριση του τηλεκοντρόλ τους; Μιλάμε, εντονότατο σα φαινόμενο! Μετά από λίγη ώρα βεβαίως, τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά αλλά και πάλι δε νιώθω ικανοποιημένος με την όλη ανταπόκριση.
- Δεν υπάρχει τρόπος να εμπλέξω τη σειρά των καναλιών για το ζάπινγκ, ανεξάρτητα με το αν είναι από τον ψηφιακό ή τον αναλογικό τους δέκτη; Πρέπει δηλαδή να είναι πρώτα τα μεν και μετά τα δε υποχρεωτικά; Και το χειρότερο είναι πως όταν πατάς π.χ. το "1", σε πάει στο αναλογικό κανάλι της θέσης 1 ντε και σόνι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!