Samsung B650 - Πρόβλημα με μενού

bluec

New member
20 November 2010
1
Καλησπέρα,

Διαθέτω μία Samsung B650 - 40". Την προηγούμενη εβδομάδα η τηλεόραση άρχισε να αναβοσβήνει με φυσικό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μαυρίσει εντελώς και να μην έχω εικόνα. Πήγα την τηλεόραση στο service και πριν από λίγες μέρες την πήρα πίσω. Αμέσως παρατήρησα ότι έχει αλλάξει το θέμα (theme) του μενού επιλογών. Το firmware που είχε πριν την επισκευή ήταν το 3001. Παρατήρησα ότι το firmware παρέμεινε το ίδιο αλλά το μενού των επιλογών αντί να είναι το γνωστό διάφανο theme έχει τροποποιηθεί και στη θέση του είναι ένα theme με μαύρο/γαλάζιο χρώμα. Ακόμα το γραφικό που αφορούσε το volume, ενώ ήταν στρογγυλό έχει αντικατασταθεί τωρα από μια κατακόρυφη μπάρα. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτές τις ρυθμίσεις?

Επιπλέον έχω την αίσθηση ότι η τηλεόραση δεν έχει την ευκρίνεια που είχε πριν επισκευαστεί. Η εικόνα (σε ψηφιακά κανάλια που έδιναν καλό αποτέλεσμα) μου φαίνεται εξαιρετικά θολή (blur). Προσπάθησα να παίξω με τις ρυθμίσεις που αφορούν τα 100Hz και το contrast αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, θα του ήμουν ευγνώμων. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανατρέχω την τηλεόραση στο service. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.